Poyrazmom8 minikbebegim19 siyah, kırmızı ,çok koyu renkli, beyazlara açık renklileri katmayı düşünmüyorum artık bende
Poyrazmom8 tugbaacng yani beyaza yakın açık renkli mesala mavi yeşil gibi renkleride mi beyazlardan ayrı attınız
tugbaacng Poyrazmom8 sade beyazları ayrı yıkadım, beyaz üstünde desenlileri ayrı yıkadım, koyu renkleri ve açık renkleri de ayrı yıkadım. Yeni kıyafet olduğu için renk verebilir diye riske atmak istemedim.
minikbebegim19 Derininannesi_ yıka yıka evinin işini mişini artık ne varsa halletmen lazım iyiki yapmışım herşeyi. 37deyim ölüyorum. 2 oda zor süpürüyorum
Poyrazmom8 Derininannesi_ bende 29+4 oldum önümüzdeki günlerde inşallah artık yıkamayı düşünüyorum 🤔🤩
Efebebis Poyrazmom8 renk kpruyucu mendil alabilirsiniz ama yine de koyu renk beyazlar ayrı yıkayın bence
Lulikli Mimik abartı mı bilmiyorum ama benim makinede 95 derece sıcaklık bile yok maksimum 90 sanırım belki 60 bile olabilir ondan şaşırdım 😄
Soncul Poyrazmom8 çok fazla sıcakta yıkama çünkü nerdeyse hergün kirlendiği için ne kadar kalitelide olsa yıpranır toz sabun daha sağlıklı gibi geliyor bana çok koyu renk değilse birlikte yıkanabilir