Poyrazmom8 Sevgili hamişler ve tecrübeli anneler aklıma takılan bir soru var yardımcı olabilir misiniz? Bebeğinizin kıyafetlerini renkli beyaz olarak hepsini bir arada mı yıkadınız yoksa beyazları ayrı renklileri ayrı mı yıkadınız 🙄🐣
hunilimom Poyrazmom8 koyu renkli kıyafetleri ayrı yıkadım siyah kırmızı lacivert olanları da ayrı yıkadım hatta renk verip vermediğini anlamak icin ilk önce ilik suyla bi lavabo da yıka eger renk akıyorsa ayri yıka yada renk mendilleri var onları kullanabilirsin 30 derece yeterli olur
UmutsuzPolyanna Poyrazmom8 daha bugün yıkadım canım koyu renkli olanları ve kumaş veya baskı olarak renk verebilecek olanları ayrı yıkamanı tavsiye ederim bide özellikle kırmızı renk olan varsa onu hiç bi şey ile karıştırma köşesinde ufak bi yeri kırmızı bile olsa hemen solabilir diğerlerine
Lulikli Poyrazmom8 ayrı yıkadım canım ben. 30 derece 400 sıkma yarım saatlik programda. Benim bebek programı 2.30 saat. Hiç kullanılmamış kıyafetleri o kadar yıpratmak istemedim. Bu arada önce makine temizleyiciyle makineyi boş çalıştırmıştım ondan sonra oğlumun kıyafetlerini yıkadım
Filiz123465 Bebek kıyafetleri renk vermez genelde ama siz yine çok koyu renkli kıyafetleri ayrı yıkayın riske atmayın
Poyrazmom8 Lulikli evet bende böyle yapacağım bebek programları makinelerde saat süresi hep öyle benimde öyle yıpranma payı bende çok yüksektir diye tahmin etmiştim
Mikmikbuk Lulikli Neyle yıkadınız acaba yumuşatıcı kullandınız mı? 😊Ben indirimden unibaby hassas dokunuş sıvı deterjanı aldım. Yumuşatıcı almadım. Önümüzdeki hafta falan yıkamaya başlıcamm doğum çantası içinnn
Poyrazmom8 tugbaacng yani beyaza yakın açık renkli mesala mavi yeşil gibi renkleride mi beyazlardan ayrı attınız
Fadime8080 Beyaz ve renkli diye ayırmıştm ben keçeden süs olan kıyafetlern rengi çıkmıştı aklnzda bulunsun🌼
Lulikli Mikmikbuk siveno baby kullandım ben. Yumuşatıcı kullanmadım bebek kıyafetlerinde yumuşatıcı çok kullanılmıyor diye biliyorum 😊
Mimik Beyazlar renkliler diye ariyordum ama taaaa gecen güne dek😅😅 Zaaten cimcik kadar kiyafetler, nerdeyse bos makina calistiriyorum gibi deyip, gozumu karartip gecen kirmizisindan beyazina, hepsini attim, 95 derecede yikadim… Renk vermedi😅
Poyrazmom8 Teşekkür ederim sevgili anneler🌺🌸 kesinlikle faydalı bir anket oldu çok koyu renkli beyaz ayırmalıyım ve derece olarak yazanlarda olmuş 30 derecede yıkayacağım ilk başlarda riske atamam 🌸🤰🤩
minikbebegim19 Poyrazmom8 Bn beyazlara hafif siyah renk içeren bişey attım zıbınlarda siyah siyah noktalar var ayrı yıka 🙄
Poyrazmom8 minikbebegim19 siyah, kırmızı ,çok koyu renkli, beyazlara açık renklileri katmayı düşünmüyorum artık bende