Aysegulbztmr momofthreechild benim hcg 10 bini geçince anca gözüktü. Merak etme canım kimi zaman geç döllenme oluyor geç görünüyor bende çok korkmuştum
momofthreechild Mimii94 çok teşekkür ederim 🙏🏻 Bende bu şekilde yaptım ama doktor net birşey söyleyemedi ne yazık ki tek söylediği kalınlaşman var dedi ikinci testi istedi sonuca göre ilerlemen güzel muhtemelen salı görürüz dedi
Aysegulbztmr momofthreechild kesin var bebeğim. Hiç korkma sen stres iyi değil çocuğa içini ferah tut
MelekMervertlek momofthreechild beta 2500 çıktıktan 3 gun sonra gittigimde göründü kese com ufak demişti kalp atışını da 10 gün sonra aduyduk
Sdt3456 momofthreechild ben kesemi beta 6000 ken gordum. Normal ulturasondan. Sakın olun vajinal ulturasondan bıle gozukmez suan
temmuzannesi01 momofthreechild normal canım endişe etme bende ilk öğrendiğimde 4 haftalikta ufak dedi şimdi gözükmez 6 haftada gittim gördüm acele etmedim yani bı kanama vs yoksa bir süre beklemeni tavsiye ederim
ElifBzkrt temmuzannesi01 bende son adet tarihime göre 4+6 haftalıkken gittim acile kasık ağrısıyla kese oluşmaya başlamış gibi gözükmüyor şuan da dedi 1 martta kadın doğuma randevum o zamana gözükür herhalde değil mi
elmaliiturtaa momofthreechild canım gözükmeyebiliyor benimde görünmemişti 7. Haftamda normalde bezelye olması gerekirken bana kum tanesi kadar dedi bugün 8 hafta olduk kalp atışlarını duyduk ama hala miniminnacık 5. Haftadan sonra idrara sıkışık gidince çok daha net görünüyor 🌸
momofthreechild elmaliiturtaa bende o günleri görürsem bir nebze olsa rahatlayacağım sanırım🥰🥰 Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🏻🥰
Nillaayyy momofthreechild canım daha cok küçük bende erkn öğrendim hamileliğimi hatta 1-2 hafta daanca görülür ki alttan muayene de anca o da hiç stres yapma değerlerinde iyi artmıs ki bir hafta da iki katına cıkması falan beklenir strese giriptr bebişini etkileme hiç 🥰
Nillaayyy momofthreechild inan ki annelik cok zor her an stresle geciyor devamlı testler tahliller falan yani bitmiyor ki anne olmayan da anlamıyor o yüzden sen kendini hep motive etmek zorundasn canım 🥰❤️