momofthreechild Kızlar bugun sabah gittim doktora doktor keseyi göremedi henüz görülmeyecek kadar küçük dedi tekrar kan testi istedi üç gün önce 375.28 beta sonucum bugun 1156.3 çıktı salı günü tekrar gel o zaman muhtemelen görürüz dedi
el1fff momofthreechild kan testiniz gayet iyi katlanmış en geç bir haftaya görünür bence kendinizi sıkmayın hayırlısı olsun 🙏🏼
Pyrz_07 momofthreechild 5 haftalıkken keseyi gördü 6+2 de kalp atışını dinledim biraz erken gitmişsiniz o yüzden görememiştir
Aysegulbztmr momofthreechild benim hcg 10 bini geçince anca gözüktü. Merak etme canım kimi zaman geç döllenme oluyor geç görünüyor bende çok korkmuştum
momofthreechild hunilimom emin olamıyorum doktor gözükemeyecek kadar küçük dedi salı günü tekrar gel dedi 😞
BIR_SIYAH__HIAYESI63 momofthreechild neden o kadar erken gittiniz ki doktora görünmemesi çok normal 6 7 haftalikken gidiniz
temmuzannesi01 momofthreechild normal canım endişe etme bende ilk öğrendiğimde 4 haftalikta ufak dedi şimdi gözükmez 6 haftada gittim gördüm acele etmedim yani bı kanama vs yoksa bir süre beklemeni tavsiye ederim
Mimii94 momofthreechild ben pazartesi gittim kese 2mm çok zor gözüktü perşembe tekrar gel dedi. Gittim 6.5mm olmuş güzel büyümüş dedi. Büyüyecek daha çok küçük merak etmeyin
momofthreechild Pyrz_07 ya insallah sanırım erkek gittim ama o kadar endişeleniyorum ki gördüğüm an rahatlayacağım gibi 🥺
Mimii94 momofthreechild 4+4günlüksünüz ozaman aslında doktorun söylemesi gerekirdi. Bu programa son adet tarihinizi eklerseniz ordan takip edebilirsiniz kaç haftalık olduğunuzu
momofthreechild Mimii94 çok teşekkür ederim 🙏🏻 Bende bu şekilde yaptım ama doktor net birşey söyleyemedi ne yazık ki tek söylediği kalınlaşman var dedi ikinci testi istedi sonuca göre ilerlemen güzel muhtemelen salı görürüz dedi