Kavakyellerihercai Kızlar bu haftalarda gittiğinizde kalp atışı nasıldı gümbür gümbür mü geliyordu kalp sesini dinlettiğinde
Kavakyellerihercai Birminikcivciv vajinalden gördü iki hafta önce ama ses çok gelmez dedi çok az geliyordu Bugün de gittim karından ordan da çok gümbür gümbür gelmedi korktum 😨
hunilimom Kavakyellerihercai ilk başlarda bebek küçükken öyle oluyor canım büyüyünce bebek oda güçleniyor sesi yanı
Tanemveannesi_ Kavakyellerihercai bebeğiniz erkek sanki içime doğdu söyleyeyim de öğrenince yazın ❤️🥰
Mercan28 Kavakyellerihercai Kavakyellerihercai 140 falandı benimde rdinlediğimde ritmi daha çok küçük annesi
Kavakyellerihercai Arzutyfr bebek daha küçük dedi ama işte internette felan bir de burda bayanlar gümbür gümbür geliyordu yazıyor bazı postlarda korktum bende
Mucizeannesi28 Kavakyellerihercai Kavakyellerihercai Canim bende 9 haftalik oldum hiç gümbür gümbür olmadi 140 larda geliyo kalp atışı doktor gayet güzel dedi bnde onds. Sorun etmedim🤲
MissBus Kavakyellerihercai ultrason cihazının ses kalitesiyle bile alakalı. Ben özele gidiyorum. Sırf kaydım olsun diye ilk haftalarda devlete de gitmiştim. Doktor da dedi cihaz biraz dandik ama sesini de dinle diye. İki cihazın sesi çok farklıydı yani.