Dilara08 masal1805 valla canim ben hamileligimin basindan beri hep ekşi yogurtlu sarimsakli seyler yedim canim istedi birde migde bulantilarim cok oluyordu o bastiriyordu tatli hic yemedim diyebilirim simdilerde yemeye basladim suan 36+6haftalik gebeyim ve kizim olacak ❤
Deletedmom72728 masal1805 kız oluyor ben kütür kütür erik asermiştim ilk kizimda ara ara bulamamıştık mevsimi deildi sonra bulduk bı manavda 3 tanesi 55 TL di bide daha olmamişlardi 😂
mercimeginannesiiii masal1805 Hamileliğimde tatlıyı unuttum. Sürekli ekşi ve tuzlu yedim. Kız bebeğe hamileyim 🌸
masal1805 mercimeginannesiiii ayy ne tatlı kız bebek 🤍 Darısıı kız bebiş isteyen herkese sağlıklı hayırlı olarak tabi 🌸🧸
Yasecer masal1805 inşallah hepimizin belli olmuyor diyolar ama genelde çevremde olanların kızı oldu allah sağlık versin
FatmaVurucu masal1805 valla bebiş ben ilk öğrendiğimden beri (şuan 17+4 olduk ) hep ekşi acı tuzlu baharatlı şeyler aşerdim hatta limonu kesip dilim dilim yemek istedim o derece bu yüzden şüphem hep kızdan yana oldu ama oğluşum geliyomuş o yüzden ekşi tatlı olayına pek aldanma derim ❤️
masal1805 FatmaVurucu yaa öyle mii sağlıkla gelsin inşaAllah oğluşunuz. Haklısınız herkesin nasibinde olan geliyor başına yeter ki sağlıklı olsunlar duamız bu 🥰💛
Gokceh masal1805 canım kızımda tuzlu ekşi tatlıyı çok yedim şimdi oğlum olcak bundada canım aşırı derecede tuzlu ve tatlı şeyler istiyo🤍
FatmaVurucu masal1805 amiiin inşallah rabbim bebeğini bekleyen herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🥰❤️
sumelegi Ben ekşiciydim sürekli kısır yapıp bol limonlu yiyordjm hala da devam:) herkes ye ekişi al ayşeyi dedi😅 benımde içimden hep erkek geçiyordu. Sonuç erkek. Böyle saçma hurafelere inanmama ı önerirm:)
sumelegi mekutlu12 bnimde ilk çiğ köfte çekmişti..:( zararlı dışardakıler diye yiyememiştim😅😅 evde snra kendm yaptm