gokboru122 masal1805 alakası yok başından beri turşu aşeriyorum ye ekşiyi doğur Ayşe’yi derler ama oğlum olacak😅
mekutlu12 masal1805 benim kızım oldu ☺️ Hep turşu çiğköfte vs istedi canım ve tatlıdan tiksindim. Ama bunlarla cinsiyetin alakası yok 🙃
masal1805 Anne88 bende 8 haftalığım sağlıklı olsunlar da inşaAllah cinsiyet önemsiz tabi ne kadar merak etsekte 🥰
masal1805 gokboru122 yaa hepsi uydurma şeyler yani tamamen nasip.. 💛 Oğluşunuzu sağlıkla büyütün inşaAllah 💙
Anne88 masal1805 aynen öyle cinsiyet onemsiz tabi insan yinede merak ediyor ilk çocuk olunca hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah 😊
sumelegi mekutlu12 bnimde ilk çiğ köfte çekmişti..:( zararlı dışardakıler diye yiyememiştim😅😅 evde snra kendm yaptm
Yasecer masal1805 benim kızım olucak deli gibi turşu,şalgam suyu limon yiyodum tatlıdan midem bulanıyodu 😂😂
masal1805 Yasecer Bende başından beri sizin gibiyim çok merak ediyorum hayırlısı olur inşaAllah sağlıklı olsun da sizde kızınızı sağlıkla büyütün inşaAllah 💜🧸
Yasecer masal1805 inşallah hepimizin belli olmuyor diyolar ama genelde çevremde olanların kızı oldu allah sağlık versin
Cscn masal1805 ben hep ekşi, acı yedim canımın tek istediği şeylerdi ve halen de öyle 🤭 cinsiyetimiz erkek 😊
Mercan28 masal1805 hiç tatlı istemedi canım hep kavanoz kavanoz turşu yedim ekşi şsyler istedi canım ama oğluşum olcak hayırlısıyla