Cscn Akif isminin arkasına nasıl bir isim daha koyabilirim ? Önüne istemiyorum. Oğluşumuza Akif adını düşünüyoruz. Bir de bu isimdeki kişiler nasıl biri oluyor var mı tanıdık, bildik.
Nil1308 Cscn benımde koymayı cok ıatedıgım ısımlerden bırıydı akif anlamı da cok guzel nasıp olursa da evladınıza agır gelmez ınsaallah akif eren salih akif hoş gıbı duruyor cevremde akif adında bırı yok onun ıcın fıkır sahıbı degılım ☺️
alonee Cscn dayımın oğlunun adı bebekliği çok zordu şuan daha iyi ama isimle karakterin bence pek bi bağlantısı yok
Cscn Nil1308 benim de eşim istiyor bende anlamını öğrenince kabullendim, anlamı çok hoşuma gitti 😊 İnşâAllah ağır gelmez dediğin gibi ama erkek isimleri de ne düşünsek gerçekten ağır, biraz dini yönlü düşünüyoruz çünkü
Cscn alonee isimle karakterin bağlantısı yok diye düşünüyorum bende ama etrafımızda da hiç bu isimli birileri yok öyle sormuş oldum 😊
Nil1308 Cscn allah evladına hayırlı gelecek hangı ısımse onu gonlunuze sındırsın koymak nasip olsun ınsaallah 🤲🏼
Cscn erdem_agah Tek başına da olabilir eşimin isteği o yönde, ben hoşuma giden olursa belki koyarım diyorum 😊
erdem_agah Cscn erkek ismi bulmak biraz zor biz de hala bakıyoruz. Eger söyleyince sıcaklık geliyorsa içinize düşünün bence güzel isim ❤️
Cscn erdem_agah evet ya gerçekten zor kız ismini ayarlamıştım ben ama erkek bulamamıştım şimdi bulmak karar vermek zorundayım 😄
Deletedmom727271 Cscn bence çok hoş bir isim canım ben seviyorum eşimin ismini 😊 yeğeni var onun adı da Akif Can oda uyumlu. 🌼
erdem_agah Cscn ben de kiz ismi ayarlamistim ama bastan beri hem erkek hem kiz sürekli bakiyordm. 31.haftamiz bakalım artik ismin gelip beni bulmasını bekliyorum 😁😁😁
Cscn Deletedmom727271 kesinlikle hem yeni isimlerin pek bir anlamları olmuyor çok basitleştiler bence 😊
meltemkumsal16 Cscn eşimin abisi cok hareketli evde durmuyor çocukluk videolarını izledik cok yaramazmis halada değişmemiş tüm özellikleri devam ediyor 😁