gizemsahinuymaz sadett en az 13.gun yapmalisin oncesinde yapacağın testler yaniltabilir cunku catlatma ignesi ile hormon veriyoarlar ve ignenin etkisi ile aslında negatifken pozitif görüp sevinebilir sonrasında daha cok uzulebilirsin o yüzden 13 hatta 14.gunu mutlaka bekle test için
Hlnn Bfduam malesef öyle canım sinirlerimi bozdu resmen ya. Esimede anlattım birdaha asla muhattap olma . Benim yatak odam onun çay saatinin sohbeti olamaz dedi. Yemin ediyorum annemlerdeyim şuan annem işten gelecek aglamamk için zor duruyorum anneme anlatsam arar demedigini bırakmaz .
Bfduam Hlnn Ya bırak Allah aşkına su edep yoksunlarını. Cahillik, görgüsüzlük. Sen benim meslektaşın dediğini okuyunca aynı hissettin mi? Çok sinirim bozulmuştu benimde.
Hlnn Mehtapkz bı tane 18 mm yumurtam var canım pcoyum ama umutlu değilim . Çünkü ne bir ağrım nede bir rahatsizligim oldu çatlatma ignesinin yarısını yapmamı söyledi doktorum .beklemedeyim işte bakalım hayırlısı.
Mehtapkz Hlnn benimde 3 yumurtam vardı canm solda 2 sağda 1 ama soldakiler 19. İle 17 mm di ağdaki küçüktü 14 mm di bana iğneden 3 gün sonra duphaston verdi kullanmaya başladım dün bakalm hayirlisiyla solda kasık ağrım var ama bilemiyorum daha çok var bakmaaya insanda sabredemior
Hlnn Bfduam aynen vallahi canım. Bunların okumusuda aynı okumamisida. Sende iyi etmişsin ağzının payını vermişsin
EdizEliz Mehtapkz yazarım tabiki tatlım. Bugün bitti klomenim yarın istirahat perşembe iple çekiyprum🥰
Mehtapkz EdizEliz Yaa şimdi eşim aradı sabaha kadr mesaideymis sabah olsa kaçırmış olurmuymki zamanı aklıma düştü gece gece en son pazar gecesi olmuştu cuma iğne vuruldum cuma cmrtesi pazar geceleri oldu ondan sonra birer gün arayla dedi doktor ama bu iki gün ara olck insallh zamanlama kötü olmaz
sadett Mehtapkz özel ilac macamax .gıda takviyesi gibi bişey . Dr.um 5 kişiden 4unde olumlu sonuç aldım demişti .
Mehtapkz sadett hadi hayırlısı kuzum insallhh bu Şubat ayı bizim ayimizdir çokça aminnn o ilacida arstrcm bakalm
Mehtapkz Bfduam ayyy bekliyorum canm valla günler geçmiyor ki oğlumda ateşlendi düşürdük antibiyotge başlattı doktor onla ilgileniyorum valla pazartesi iğnenin 11 günü olck ozaman bir test yapsammi 11 12 13 die kaset testlerden
Bfduam Mehtapkz geçmiş olsun canım, ya senin ara kanaman olmuş muydu? Benim kısa aralıklarla Adet oldu anlamadım nedendir.
Mehtapkz Bfduam Sağol kuzum yok hiç ara kanamam olmadı geçen ay 6 gün gecikmisti adetim sonra oldum iste hemde kolemene başladım senin ara kanamanmi oldu nasıl oldu bı analt hele ya başka postta okdm ama anlayamadım cok