Meri3220 minik22 bende 50 mg içtim 162 çıktı dahiliyeye yönlendirdi aç kan verdim sonra yemek yedim 1 saat sonra kan verdim 80 112 çıktı normal dedi ama yinede diyet verdi hiçbişey anlamadım bende biraz dikkat ediyorum işte tatlıyı kestim Bi süre o kadar
sinemkayaaa Aysmaa 25+2 yüz muhteşem sırt ağrılarimizla yola devam ediyoruz hamd olsun bı sıkıntımız yok♥️🤲
serrakrklh bende 26. haftamdayım 11 martta gidicem kontrole kalça ağrım bacak ağrım çok sık ve bebeğim aşşırı hareketli elimi koyduğum yere hemen tepki veriyor ve midem çok fena yanıyor kaynıyor bir çözüm bulamadım buna geceleri uyuyamıyorum
Aysmaa serrakrklh oy maşallah çok hareketli olması ne güzel.ben hareket etmeyince çok üzülüyorum ama günde bir iki hareket yeterliymiş 30. Haftadan sonra düzenli hissedermişim. Çok geçmiş olsun inşallah bi ilacı vardır rahat edersin.
serrakrklh Aysmaa çok teşekkür ederim ☺️ bu arada doğumunuzun tarihi nedir doktor bana 31 mayıs yada haziran başı diyor
Gizemlili minik22 Merhabalar geçmiş olsun ne önerdiler size acaba yeme içme anlamında? Benim de bugün gebelik şekeri çıktı dahiliyeye yönlendirdi randevu aldım
minik22 Gizemlili tam buğday ekmek serbest, abur cubur patates pirinç yasak meyve kısıtlı klasik şeyler yani ama kalıri kısıtlaması yapmıyolar hamilelikten dolayı 😢 yeşillik kemircez artık napalım