Zeynepgl Aysmaa Benimde perşembe günü randevum canım şeker yüklemesi yapılacak banada,akıntım filan yok hiç en baştan beri arada karın ağrım oluyo onun dışında çok güzel gidiyor şükür ☺️🤍
Adileeselvi Aysmaa evet benimde çok arttı yarın bende söyleyeceğim doktora bı hafta düzeliyor bı hafta artıyor anlamadım
Meri3220 Aysmaa şeker yüklemeyi 24te yaptık biz erkenci miyiz ne 😅 kalça bacak ağrılarım var hemen yorulmayı ve nefes nefese kalmayı saymazsak şimdilik çok şükür yolunda herşey
Gokceh Aysmaa benimde pazartesi günü randevum var akıntım çok arttı bende onu söyliğcem bide bacaklarım fln çok ağrıyo
Aysmaa Adileeselvi bende soracağım yine böyle olmuştu doktor akıntının rengini soruyor kokulu ya da sarı renkte değilse normal diyor
Zeynepgl Aysmaa Bazen gün içinde çok hissediyorum bazen az bu haftalarda düzensizlik olabiliyormuş canım gün içinde hissetmeye bakıyorum sıklıktan çok ☺️☺️
Meri3220 Aysmaa yok kız bir bakıyorsun çok durgun bir bakıyorsun kıpır kıpır değişiyor yani hiç belli olmuyor ama eskiye nazaran daha net hissediyorum. Sen nasıl hissediyorsun
Brc19 Benim sürekli rahmimin üzerinde duruyo ve sürekli sertlesiyo orda skzinlerde öyle mi acaba normal mi bu 26 .ci haftadayim bende
Gizemlili minik22 Merhabalar geçmiş olsun ne önerdiler size acaba yeme içme anlamında? Benim de bugün gebelik şekeri çıktı dahiliyeye yönlendirdi randevu aldım
Aysmaa Meri3220 bende öyle zaten günde 2 defa hissetmek normalmiş. 30 haftadan sonra düzenli olacakmış
minik22 Meri3220 50 mg 183 çıktı direkt şeker var dedi ama çok diyete uymuyorum yine de normal çıkıyor
Meri3220 minik22 bende 50 mg içtim 162 çıktı dahiliyeye yönlendirdi aç kan verdim sonra yemek yedim 1 saat sonra kan verdim 80 112 çıktı normal dedi ama yinede diyet verdi hiçbişey anlamadım bende biraz dikkat ediyorum işte tatlıyı kestim Bi süre o kadar