EmineYlmz Mavissibel çok zorlandığım zamanlarda eşim yardımcı oluyor bazen o kadar zorlanıyorum ki destek oluyor yardım ediyor kolay değil zor tabini ama evladın için katlanıyorsun :)
Mavissibel EmineYlmz aynenn valla hersey onlar icin kuzucuklarim 😘 esinin yardim etmeside iyi ben yaptiramam 😀
EmineYlmz Mavissibel evet yapıyor eşim yardımcı oluyor sağolsun bir de doktor dedi sadece ağızdan kullanmak az etkili imiş vajinadan kullanmak daha çok etkili imiş doktorun dediklerini uyguluyorum 🙃🙂
EmineYlmz Btlll bebeğim az aşağıda imiş normalde anne Rahmi ile 2 cm olması gerekiyormuş benim de 2,5 cm imiş yukarı çıkması için kullanmam gerektiğini söyledi ilaç bitince kontrole gideceğim zaten ...
TubaAkyol EmineYlmz uyku ve halsizlik yaptığı için doktorum akşam yatarken vajinadan almamı önermişti. Doktora sorup sizde o şekilde yapabilirsiniz.
Ilaydaile Ben kullanıyrm. Vajinal alıyorum. Daha bugun bitti. Çarşamba gidicem doktora . bende kabızlık değilde ishal yaptı
Hazinem Bnde hamileliğimin başından beri kullanıyorum vajinal olarak kullanmamı istedi doktorum bnde biraz düşük tehlikesi çıktı 1 hafta sonra kontrolüm var bel agrım ve arada kasık agrım oluyo hala daha Allah yardımcımız olsun 😔