mLcLk EmineYlmz evet genelde kabızlık yaptığı doğrudur Progestan’ın. Yan etkilerini en aza indirmek için doktorunuza danışıp vajinal kullanabilirsiniz.
Seyma_murat EmineYlmz evet uzun süredir kullanıyorum ama bi dıkıntı olmadı vajinadan mı alıyorsunuz ?
Neroizm EmineYlmz kabizliginiza care olarak doktorunuza danisarak dulcolax veya dogal yontem olarak gunde 2 yemek kasigi chia tohumu kullanabilirsiniz. Progestan verildiyse cok onemli cunku sakin birakmayin ve kullanma yonteminizi doktorunuza sormadan degistirmeyin.
EmineYlmz Seyma_murat hem ağızdan dedi doktorum sabah tok karnına hem de akşam vajinadan kullanıyorum 😞
EmineYlmz Neroizm doktor bitene kadar kullan ilaç bitince kontrole gel dedi ilaç bitince gideceğim teşekkürler 🙏🏼
Mavissibel EmineYlmz bende hamileligimin ilk basindan beri kullaniyorum gunde bir yutarak ilk baslarda cok kabizlik cekmistim ama suan rahatim ondanda olabilir uyku halsizlik felanda yaptigini soyluyorlar.
Zeynepkaya Bende hamileligimin dört ayına kadar kullandım yan etkisi baş dönmesi yaptı çok faydalı bi ilaç
EmineYlmz Zeynepkaya bende dört buçuk aylık hamileyeyim bebek az aşağıda dedi doktor yukarı çıkması için kullanmam gerekli imiş kullanıyorum bakalım 😎
HaticeAlaahin EmineYlmz ben gebeligimin ilk haftalarinda kullandim agizdan almadim vajinal yolla daha az yan etkili oluyor.
EmineYlmz Mavissibel doğuma kadar da kullanılıyor demek... ; bana da vajinadan kullanmak çok zor geliyor ya alıştım artık 😏
Mavissibel EmineYlmz banada son aylarimda alttan verebilirsin dedi ama onu hic yapamiyorum 3aylikken baslamistim doguma kadar devam dedi iste doktor bakalim son zamanlarim zaten sabrediyorum 🙈
EmineYlmz Mavissibel çok zorlandığım zamanlarda eşim yardımcı oluyor bazen o kadar zorlanıyorum ki destek oluyor yardım ediyor kolay değil zor tabini ama evladın için katlanıyorsun :)
Btlll EmineYlmz bu ilaç düşük tehlikesi durumunda olduğun için mi verdi yoksa herhangi bişeyi önlem açısından mı
EmineYlmz Btlll bebeğim az aşağıda imiş normalde anne Rahmi ile 2 cm olması gerekiyormuş benim de 2,5 cm imiş yukarı çıkması için kullanmam gerektiğini söyledi ilaç bitince kontrole gideceğim zaten ...