Nurbanu55 Buse-26 ekopirin pholicaps matofin kullandım duphaston a başladım iğneden 3 gün sonra da bir de bende prolaktin yüksekliği vardı onun içinde dostinex kullanıyorum.
Buse-26 Nurbanu55 anladım benm yumurtam vardı sadece ovitrelle vuruldum hayırlısı artık bakalım neler görücez
Gamzesnn Çatlatma iğnesinde beta hcg hormonu olduğu için 12. Günden önce yapılan testler erken test de olsa yanıltır. ne kadar meraklansanız da erkenden yapmayın
Tubada umutluanneadayi neden o kadar erken oldun acaba doktor bişey dedi mi ? Tabi gelişmeyi buraya yazacağım hepimizin hakkında hayırlısı olsun . Bana doktor çok emin konuştu öyle olunca insan ümitleniyor 25 tekrar test yapacağım hatta kan testi bile verebilirim yazarım tekrar
umutluanneadayi Tubada doktor erken olabilirsin dedi rahim filmi istemişti onu verdim bişey çıkmadı regl sonrası tekrar gideceğim o zaman ilaç başlayacağım Artık
Tubada umutluanneadayi anladım canım inşallah tez zamanda sağlıklı ve hayırlı şekilde hamile kalırsın 🌸
Tubada umutluanneadayi inşallah canım ama regl ağrısı gibi ağrım var sanırım değilim . Kısmet çabalamaya devam 🤗
Buse-26 Haticeky 12 gün oluyo bugün doktorumla görüşücem akşam üzeri o isterse tekrarlıycam yad muayeneye gidicem bakalım