Tubada Btl_0909 amin inşallah canım. Ben de sevinemiyorum ilacın etkisini düşününce neyse 25 i tekrarlarım artık nasıl olacak bakalım
Mehtapkz Tubada insallh vardır canım birde bişey sorucam duphaston yada başka bişey kullanmamıştım acaba çatlatma iğnesi den sonra
Tubada Mehtapkz duphaston ve estrofem sabah akşam iki ilacı da düzenli kullandım canım ,sana sadece duphaston mu verildi
Buse-26 Tubada benimde öyle 25 nde baktır dedi ama insan beklemek istemiyo bi süre sonra yarın artık bi kan vermem gerekli yoksa duramıcağımı hissettim
Mehtapkz Tubada evet canm sadece duphaston verildi çatlama ignesinden 3 gün sonra başla dedi bugun başladım bende sen nasıl kullanmıştım acaba
Haticeky Tubada insallah pozitifsindir hayirlisiyla benkmde bugun 9.gun bitti bende yapmak istiyirum 12.gunden sonra yaparim sanirim doktorum kesinlikle gunhn gecmeden yapma dedi ama 😅
Tubada Haticeky işte merak ediyorsun bence de en sağlıklısı gecikince yapmak ama dayanamadım yaptım işte 🤗
Nurbanu55 Buse-26 Bende aynı gün oldum iğnemi bugün erken gebelik testi yaptım çok silik çıktı bı kaç gün sonra tekrarlayacagim inşallah rabbim emeğimizin karşılığını nasip eder.
umutluanneadayi Tubada ben geçen ay oldum 10.gün regl oldum 😅 çok saçma bir şekilde ve 10 gün sürdü hiç bu kadar uzun sürmemişti inşallah senin vardır 14. Gün yaparsan kesin sonuç alırsın banada haber verirsen sevinirim ☺️
Tubada umutluanneadayi neden o kadar erken oldun acaba doktor bişey dedi mi ? Tabi gelişmeyi buraya yazacağım hepimizin hakkında hayırlısı olsun . Bana doktor çok emin konuştu öyle olunca insan ümitleniyor 25 tekrar test yapacağım hatta kan testi bile verebilirim yazarım tekrar
Nurbanu55 Buse-26 ekopirin pholicaps matofin kullandım duphaston a başladım iğneden 3 gün sonra da bir de bende prolaktin yüksekliği vardı onun içinde dostinex kullanıyorum.