Halime0638 Mastit illeti benide buldu hemde 2 sini birden doktora gittim bugun antibiyotik başlattı sürekli sagacaksin falan dedi ama o kadar kötü bisey ki hic gecmicek gibi hissediyorum 😭😭 canim cok yanıyor başından geçen varmi ne kadar sürede düzeldi 😭
bebislerimi_buyutuyorum Halime0638 evet benimde başıma geldi süt kanallarının tıkanması sonucu ortaya çıkar 🙁🙁 bende acı çeke çeke sagdim göğüs pompasiyla bide duşta ılık suyla masaj yaptım anneciğimin fikir vermesiyle… Fazla sürmedi geçti hemen doktorlar bol bol sağın diyor ya çabucak tıkalı olan göğüs kanalları açılsın diye 🤷🏻♀️ Çok geçmiş olsun 🤲🏼
Mysaa Halime0638 canım benim görümcem oldu doktor soguk kompres yaptırdı yarım saate geçti kesilcek haldeydi göğsü nerdeyse taşlaşmıstı. Ama burda sıcak da yapın diyorlar sıcak su sutu kesiyor anlık rahatlatıyor diye açıklamıştı o zaman hemşirelerde sen her ikisinde dene istersen bir
Acemianne__ Halime0638 hiç pes etmeden sıcak su ile masaj yap krem sür öyle elinle masaj yap ve sürekli emzir sağ başka çaresi yok benimde oluyor maalesef 2 3 günü buluyor geçmesi ama uğraşmazsan eğer sıtma tutar seni pes etme geçmiş olsun 🙁
Halime0638 Hfsshhgg genelde emzirme döneminde memede olusan iltihap tıkanıklık süt damarları tıkanıyor koltuk altından itibaren şişlikler oluyor kocaman semsert acılı bir şey işte anlatamadım ben bebegimi emziremedim basta hic bişey yoktu ama sütüm bi anda gelmis ve fark etmemisim emziremedigim icin de tıkanıklığa ordan da mastite cevirmis bu yüzden sana önerim eger dogurmadiysan yada yeni dogurucaksan goguslerini cok iyi gözlemle kesinlikle pompa al her ihtimale karşı ben almadım sağım yapamadığım icin arttikca artmis herkeste olcak diye bisey yok ben ucum var sanıyordum ama yokmus bebegim ememedi bu yüzden pompa al sag et derken bu hâle geldim inşallah baskalarinin başına gelmez o derece kötü bi ağrı acı
Halime0638 bebislerimi_buyutuyorum ben fark etmemisim bi anda süt dolmus bebegimde ememedigi icin artmis fark ettigimde pompam falan yoktu al et derken iyice ilerledi ve sonuc mastit sagiyorum ucumda yara Allah’ım napicam hic bilmiyorum
Halime0638 Mysaa evet doktordan doktora öneri değişiyor sanirim bu memenin durumuna bağlı bana havluyu sicak suyla islatip koymami söyledi ama dayanabildigimin en son sicakliginda dedi sonra sagcaksin masaj yaparak dedi ama hic gecmicek gibi 😭
bebislerimi_buyutuyorum Halime0638 kıyamam çok geçmiş olsun sende ılık suyla masaj yap bolca iyi bilirim acısını valla
Halime0638 Acemianne__ teşekkür ederim emziremiyorum 🥺 ucum yok tutamıyor hep yara yaptı maalesef sagiyorum 2 gündür sagiyorum gecmiyor inşallah antibiyotik falan da işe yarar 🥺
Mysaa Halime0638 diyorum ya benim görumcem o kadar kötuyduki anlatamam 2 gögsude öyle biz sıcak kompres yaptık havluyla sağdık geçmedi 2 saat ugrastık en az o artık dayanamdı türkiye hastanesine gittik hatta bize yanlış yaptığımızı söyledi hemişreden 2 adet buz torbası istedi bunu 10 dk tutup makine ine sağım yapın dedi abartmıyorum yarım saat içersinde geçti bizim tecrubemiz bu yönde oldu 🙂
Acemianne__ Halime0638 benim de ucum yok sütüm de az. doğum yapalı bir hafta oldu bebegim tutmak istemiyor. silikon göğüs ucu aldım sürekli sürekli sağdım duş aldım simdi süt geliyor silikon uçla birlikte emiyor. Bide pompa aldım o da cok işe yaradı sürekli sağıyorum. Sende silikon uç al dene bakalım emdikce gelir sütün. Yara içinde göğüs ucu kremi sürüyor musun. Pompa almışsın zaten. Allah yardımcın olsun üzülme kötü düşünme 🤲🏻🌸
Hazal_kubra12 Halime0638 mastıt olma yolundaydm ama neyseki son anda dondrdum duşta sıcak suyun altında masaj yap banyoda sağ biraz onun çok faydası oluyo
Hazal_kubra12 Halime0638 bnm yengemde sezeryan oldu bir hafta sonra duş yapmusti doktoruna sor bi sıcak suyun altında damarların açılır hem sanada iyi gelir
Halime0638 Acemianne__ silikon uç aldim ama maalesef onuda tutamıyor 🥺 hic bi şekilde emziremiyorum ben ucumun yarasını iyilestiriyorum deniyorum emermi diye yara yapıyor direk kabuk bağlıyor uç kapanıyor bu sefer sagamiyorum da bilmiyorum çok değişik biseyin icindeyim
Uysll Halime0638 çok geçmiş olsun canım daha önce internette karşıma çıkmıştı yapıp da iyi gelen de vardı soğuk lahana koyuyorlardı sanırım eğer bilmiyorsan bir araştır inşallah geçer
Halime0638 Mysaa bilmiyorum canim doktor da bana tam tersini havluyu dayanabildigim sıcaklıkta yapip koymami sonrada masaj yaparak sagmami söyledi 🥺 hangisi iyi hangisi değil anlamadım
sedefyrs1101 Bende de olmuştu sıcak suya havluyu bandirip bandirip sürdüm yinede acısını aldı ama geçirmedi, doktora gittim mastit demişti sonra da sütüm kesildi zaten sağamadığım için bol bol sağın birde dediğimi deneyin faydası olur İnşAllah🙏