Deletedmom623737 gulsumm1 gece cok agrım oluyor hiç uyuyamıyorum oda aşkım doğurduktan sonra rahat rahat uyursun demişti 🙄🙄🙄🙄🙄🙄 emin misin şöyle böyle olacak dediğimde gözleri büyümüştü 🙄
HGulsah gulsumm1 Şekerli süt içirmeye çalışıyor gece neden şekerli diyorum açlığını dengeler diyo bebeğin 😂 Zayıflarmıs yoksa 🥴 Doktor da 600 gram deyınce niye az demıstı doktora 😂 Ondan sonra bozuldu adam 600 gram bebe mi olur diyo 24 haftalık henüz 🥴
Denizyildizi1 zeynonunannesiiii Biz beraber duyduk bunu hissettik ilk başta inanamadik ama doktor normal olduğunu söyledi
Sumiire Denizyildizi1 ay eşim duyuyorum diyo ben inanmıyorum internette sırtı dönükse duyulur yazıyo bizimki zaten tuzunu göstermedi hep sırtı dönük ve sol tarafında duyuyorum diyo bnm kalbimi dinliyo yok öyle değil diyo gercekmiymiş 😅
Sinemmmasya gulsumm1 Soru değilde, gece yüz üstü yatmışım beni uyandırıp çocuğumun üstüne yatma demişti 🤭
Denizyildizi1 Sumiire Aynı hıçkırık gibi sırt üstü yattığımda kalp atışı pıt pıt karnımdan gözüküyor doktor da zayıf olduğun için hissedersin demişti
Sumiire Denizyildizi1 benim kulağını koydugunda duyuluyo ben kiloluyum okadarını hissetmem mümkün değil 😅