gulsumm1 Benim ki : Aşkım oğlumuz karnında da ağlıyor muu ? 🙄🤦🏻♀️😄 Sizin ki neler oldu biraz eğlence olsun.. 😄
Pinarinayseni gulsumm1 Benim adam niye miden bulanmıyor hadi bi bulansın nasıl hamilesin diyodu al iste bulandı şimdi yiyemiyorum bisey. Şimdi de abarttın diyo mal ya
Hosgeldinbebek gulsumm1 elektronik süt sağma makinası çok tuhaf geldi ona 😁 çalışıyor mu diye onda denedik😁😁😁
Fasulyeninannesi1 Bebek alt degistirme videosu izledikten sonra: Ben bunu senin ustunde alistirma yapayim Bana bez baglayacak aklinca jdjdjdj
Beyzan738 Hosgeldinbebek hahahah🤣dun gogus sagma pompasi aldik eve gelnce acti baktı nasıl kullaniliyor diyip kendi gogsune tuttu 🤣🤣
Denizyildizi1 zeynonunannesiiii Biz beraber duyduk bunu hissettik ilk başta inanamadik ama doktor normal olduğunu söyledi
gulsumm1 -siva01- benimkide 6 ya geldigim de karnım çıkmıştı hah şimdi hamile olduğun belli oldu demişti 😅
Esra1990 Daha kese yeni oluşmuş doktora gittik doktora hani bebek nerde diyo sanki hamile olunca hemen bebek herşeyiyle oluvermiş sanıyomuş doktor bile güldü