Hhmeyram Flz çatlamış derinin rengi sadece Doğum sonrası pembeliğini kaybedip ten rengiyle uyumlu hale geliyor zamanla onun haricinde ne diyetler ne sporlar ne reklamı yapılan ürünler hiç biri fayda etmedi etmiyor üzgünüm 😬
sevilytm kızlar 32.haftadayım kesinlikle mucize gibi cazip gelen çatlak önleyici kremlerin hiç bir etkisi yok sabah akşam kullandım bacaklarım da,kalçamda ve göbek altında maalesef kırmızı bazıları Mora dönen çatlaklarım var soğuk su,buz masajı iyi geliyor deneyin derim
sarya21 Minikheyecan dediginiz gibi eğer vücut çatlayacaksa ne sürersen sür çatlıyor krem bence bu konuda hiç yardımcı değil ben ilk gebeligimde de bunda da kullanamdim tek catlagim bile yok ama varis var bende de
Gozdealpu Hhmeyram Benim teyzem lazer yaptırdı sadece 1 seansın acısına katlanabildim dedi. Bende de yağlara rağmen son haftalarda çatlak oluştu. Teyzemden sonra lazer tedavisinden de umudumu kestim. Sporla ne kadar sıkılaşır düzelirse. 2. Çocukta da çatlayacağız sanırım
Hhmeyram Gozdealpu teknoloji gelişedursun belki acısız bi tedavi yöntemi bulunur da yaptırırız napalım 😒 insan zamanla o haline de alışıyor gerçi annelik izlerim diyorum ben onlara barışmak lazım 😌
Harunnisa Flz bana doktprum hicbir krwmin faydasi yok derinin kalitesiyle alaklai dedi eger derin sert ve kuruysa o deri ne yaparsan yap catlar dedi esnek deride catlama olmuyormus krem sürmese bile yani bosuna para gidiyor kremlere
Gokturkum Aktardan kayısı çekirdeği yağı kakao yağı ve tatlı badem yağı alıp karıştırdım her gün duş alıp duştan sonra sürdüm 36. Haftadayım 14 kilo aldım şükür hiç çatlamadım ve çatlamaya müsait bir cildim var ama sıkıntı olmadı size de tavsiye ederim 3 yağ toplamda 18 tl gibi fiyat oluyor o kadar para vermenize de gerek kalmıyor
Rmrm Flz artık doğurdukdan sonra alternatif secenekler deniycez lazerle tedavisi var flan diolar ama bilmiorum ne kadar doğru
Ozlem16092018 Ben gebeliğimin 2.ayından itibaren bebek yağı ,içerisine kakako ,tatlı badem ve avokado yağlarını karıştırıp günde iki kez uyguladım ayrıca soğuk sıkım hindistan cevizi yağıda kullandım ayrıca duşta yves rocher dan aldığım avokado duş yağını kullandım ee tabi bol bol suda 37.haftamdayım çok şükür hiç çatlamadım bu kadar çabalamamın sebebide annemin çok çatlaması idi😊