Flz Kızlar benim zaten kilo verdiğim dönemden kalma çatlagım vardı ama azdı..bana lierac önerdiler gebelikte kullan çatlamazsın vs tamam belki daha cok catlayacaktım belki krem önledi ama yine de çatladım mı çatladım 😂😂 Bide okadar para verdim ben mükemmel sonuc bekliyodum 🤦🏻♀️ Var mı benim gibi para harcayıp çatlayan 🙋🏻♀️🤗🤗 bide biooil aldım üstelik bebe yagı da kullandım ama sonuç harita 😂😂
Rmrm Flz ben ben ben kahretsin hiç çatlamam sanmıştım deli gibi çatladım bide göbeğimin altı çatladıgı için göremiyodum yeni farkettim krem flan kullanmam artık her gün sürdüğüm halde çatladım bence çatlayan çatlıyor kimse yalan atmasın genetik yani
Harunnisa Flz bana doktprum hicbir krwmin faydasi yok derinin kalitesiyle alaklai dedi eger derin sert ve kuruysa o deri ne yaparsan yap catlar dedi esnek deride catlama olmuyormus krem sürmese bile yani bosuna para gidiyor kremlere
Minikheyecan Ne kadar yararlı ve zamanlaması müthiş bir post 😍😍😍 ben kullanmayacağım sanırım bu tür kremleri zaten vücut reaksiyon gösterecekse hiç birşey durduramıyor anladığım kadarıylaa 22. Haftamdayım. Siz kaçıncı haftada çatladınıııız endişeliyim tabiiki korkuyorum çatlamaktan 🤓
Flz Minikheyecan sanırım lieracı 16-17.haftadaydı ama bebe yagını gebelikten önce de kullanıyodum üstelik lieracla bio oili beraber sürdüm şimdi de h.cevizi yagına basladım ama çatladım umudum kalmadı 😂 sen yine de dene istersen en azından sürdüm dersin
sarya21 Minikheyecan dediginiz gibi eğer vücut çatlayacaksa ne sürersen sür çatlıyor krem bence bu konuda hiç yardımcı değil ben ilk gebeligimde de bunda da kullanamdim tek catlagim bile yok ama varis var bende de
Hhmeyram Çünkü çatlama da çoğu şey gibi genetik 😬 anneniz halanız ya da teyzeniz çatlamışsa sonuç kaçınılmaz oluyor ben de neler neler kullandım zamanında ama o tatlı kaşınmalara ve sonrasında gelen fay hattı gibi yarıklara çare olmadı
Flz Hhmeyram valla genetik te olabilir annem 3cocuk dogurmus tabiki çatlagı var karnında baldırında kalçada..bende de karın hariç heryerde 😢 dogum sonrası sporla diyetle filan gecer mi acaba
Hhmeyram Flz izleri geçmiyor onun için de neler denedim sadece estetik ameliyat tarzında işlemler sonrası geçebiliyormuş ya da laserle düzeltilebiliyormuş
Flz Bide bol su içmeme ragmen çatladım..ben gebelikten önce de suyu bol içerdim yani suyla yürüyşle alakası yok 😢
Sulemrahkuzey Canlar kremler çatlamanızı önlemez tamamen vücut yapınızla alakalı bi durum kremler yerine bol bol su için ve hakiki zeytin yağı ile vücudunuzu nemli tutun yeter
Flz Rmrm ben de çatlamam sanıyodum su içtiğim ve kremler sürdüğüm için 😂 ama bacaklarım kalçam fena oldu nasıl gecicek
Gozdealpu Hhmeyram Benim teyzem lazer yaptırdı sadece 1 seansın acısına katlanabildim dedi. Bende de yağlara rağmen son haftalarda çatlak oluştu. Teyzemden sonra lazer tedavisinden de umudumu kestim. Sporla ne kadar sıkılaşır düzelirse. 2. Çocukta da çatlayacağız sanırım
Rmrm Flz artık doğurdukdan sonra alternatif secenekler deniycez lazerle tedavisi var flan diolar ama bilmiorum ne kadar doğru
Hhmeyram Flz çatlamış derinin rengi sadece Doğum sonrası pembeliğini kaybedip ten rengiyle uyumlu hale geliyor zamanla onun haricinde ne diyetler ne sporlar ne reklamı yapılan ürünler hiç biri fayda etmedi etmiyor üzgünüm 😬
Mis06 30.haftamdayim, sadece hindistan cevizi yagi surdum 5 kilo aldim henuz catlak yok insallah boyle kalir🤷🏻♀️
Esen Bende lierac kullanıp çatladım doktorum tavsiye etmişti söyledim kullanmasan daha çok çatlardın dedi🙄