Eliffefee Kumpr ayni şekılde bizede çok yüksek geldi artk onuda gectm elektrk düşecekti güya gecen ay 530₺ bu ay 553₺ geldi baya düşürmüşler sağolsn
gunesveguney Kumpr en kısıkta yakıyorum bütün odalar yanmıyor bile sadece 3 Petek açık maalesef 980 geldi aç kapa da yapmadım çok gelir diye, itirazda kabul edilmedi 🥲
yarenaygk34 Kombiyi kapatıp açmanız normalden daha çok fatura gelmesine sebep olur hem az ısınmış hemde çok fatura ödemiş olursunuz. Gün içerisinde eğer kapatmak yerine en kısıkta tutarsanız daha iyi olur
Yesim619 Kumpr Devlet doğalgaz faturası na destek veriyor diye duydum bir kısmını karşılıyor Muş bizede 23 günlük 750₺ geldi
Esenasel Kumpr Valla bizde mutfak ve oturduğumuz odayı yakıyoruz sadece ara kat olduğu icin evimiz soguk olmuyor 226 geldi evime gelende hiç soguk falan da demedi bu zamana kadar fazlası gelse zaten ödeyemeyiz mecbur böyle tasarruf ediyoruz
Sedefege 50 nin altına düşürmedik hatta 20 gün 60_ 65 yaktık bebek var diye 747 gelmiş. Yalnız toplam 4 küçük boy petek yanıyor evde. Geçen sene yarı fiyat ödüyorduk Allah evladımın hakkını bırakmasın kimsede
elifinilki27 Kumpr Ay valla bu ne ya 45te çalışıyo ısıttığı yok ufoyla ısınıyoruz 704 TL fatura gelmiş önceki aydan da 2000 TL fatura var daha ödenecek bu ne ya
Serapcemre 1lalis_ vallaha bence bireysel kombilerde alakası yok tanıdıgım herkes en basiti kaynanam 4gibi açıo gece 1gibi kapatıo 368gelmiş
guzelbebegimmmmm Kumpr benim iki katlı evim. 45 derecede hiç kapatmadan full yakıyoruz. Dışarı çıksak bile açık kalır. 450 lira gelmiş. Size niye öyle çok geldi acaba
elifinilki27 Kumpr Ay gerçekten ya 2704 TL fatura nasıl ödenecek şimdi 30+6 haftalık hamileyim çocuğuma kıyafet alamıyorum ya