ikizleribeklerken Oznur35 2 saat uyumuşum buna da şükür 😁😁 uyanıp saatte bakmadan önce bayağa uyudum diyorum kendime saate bakınca 1-2 saat olduğunu anlıyorum 😀
Symbollblue Var vala uyuyamiyorum uyusamda hep uyaniyorum sonra tum gun uykusuzluk birde 3.5 yasinda oglum var onlada ilgilenmek zorundayim cok zor 😔
Oznur35 Naneliayran benim de sancım var huzursuzum çocuk baskı yapıyor galiba bağırsaklarım berbat ayaklarımın altından ateş çıkıyor sanki
Dugmeninaaannesiii Off off aynı sorunlar bende de var uyku yok sabahı geçtim gece bile midem bulanıyor 😭😭
Burcu1985 Ben uyuyamiyorum artik karnim cok sertlesip aciyo saga sola donemiyorum allah yardimcimiz olsun valla
Oznur35 Burcu1985 bende öyleyim çocuk çok hareketli her hareketi kuvvetli Arada aşağıdan bi ağrı oluyor tarifte edemiyorum kimseye ilk doğum bide sancı mı onu da bilmiyorum 😃
Symbollblue Vala su bel sancisi mahvediyor yatakta donmeyi gectim kimildasam kemiklerim surtuyo gbi oluyor
Oznur35 Symbollblue bende bide fıtık var halimi görsen yatalak gibiyim yatakta bi dönüşüm bi kalkışım var vinç lazım beni kaldırmak için 😃 ayağa kalkıyorum sanki ayaklarımın altında çivi var
Deletedmom72728 Benn kizim var bir tane 2 buçuk yaşında o uyanıkken çok uykum geliyo ama uyuduğu zaman uykum kaçiyo 😂çünkü uyuduğu zaman kafam rahat oluyo o yüzden
Oznur35 eflinveannesi beni de bağırsak 🤦♀️ Öğleden beri genel ağrım da var hepsi karmakarışık oldu artık nerem ağrıyor bende şaşırdım 😃
K-kbr Selam kızlar ben daha çok yeni hamileyim 4,5 haftalık ve midem çok kötü bulantı var ama kusamıyorum çok kötü bir his her an düşüp bayılacakmış gibi hissediyorum geceleri daha çok oluyor ne kadar zor bir süreçmiş Allah herkese güç kuvvet versin 🤲🏼
Oznur35 K-kbr bi tuzlu ayran bi sade soda iç serum takılmış gibi olursun doktor tavsiyesi 😃 kimseye bu tür tüyolar vermem