Sinemmmmm58 Minigin_annesi0 ikinci erkek olursa cok zor oluyor valla hele su devirde gercekten ben kara kara dusunuyorum 3 ayim var doguma hicbir sekilde giydirebilecegim kiyafeti yok 🤦♀️
Minigin_annesi0 Sinemmmmm58 Allah yardımcın olsun canım bu devirde ne cesaretle bebek doğuruyoz hiç bilmiyorum Allah darda koymaz
Kscelif Minigin_annesi0 biraz büyüdüğünde çıt çıtını takmasanız da olur bence 👼🏻Ama yinede siz bilirsiniz, etrafınızda ihtiyacı olan birisi varsa paylaşabilirsiniz
Minigin_annesi0 Kscelif öyle yaparım artık canım şuan öyle kız bebek bekleyen kimse yok ama olursa veririm tabiki
erdem_agah Minigin_annesi0 giydirirsiniz inşallah. Bir de insan neyi ne kadar almasi gerektigini zamanla öğreniyor. 3 6 ayı biraz daha uzun giydirirsiniz
Hanimin1i Minigin_annesi0 bizim 50-60 belki daha fazla ve bazen yetmiyo okadar çok kusuyo ve şoğurtlanıyoki 🤭 ooiiyyy annesi yesin şoğurtlarınııııı 😄🌸💖
nerelerdekaldin Minigin_annesi0 en fazla 10 olmalıydı gerçekten çok fazla olmuş zaten çabuk büyüyorlar çoğunu giymeyecek ne yazık ki
mercimeginannesiiii Minigin_annesi0 3 ay gibi bir değişim süresi var. Ben İnternet sitesinden almıştım bir iki ay sonra gidip mağazadan değiştirmiştim. Oğlumuz olacağını zannediyorduk kızımız oluyormuş 🤭
Villanelle Amaaan bu insanlar ya. Az alırsın az derler, çok alırsın çok derler. Giymezse de sonraki bebeğine saklarsın veya ihtiyacı olan birine verirsin nolcak ki zibin altı üstü
BusraAltin Minigin_annesi0 benim sanirim hediyelerden kaynakli soyle bi 60 tane var Giyebildigi kadar artik :)
Hanimin1i Minigin_annesi0 almanyadan almıştım ben annemde hollandadan almıştı onlar ay olarak değilde numaralı oluyo . Ama işte en fazla 1 yaşına kadar giyebilir hepsini . İlk 3-4 ay aşırı kusuyolar yetmiyo yani az bile almışsın . Ben ilk kızım doğduğunda almıştım çok fazla annem ablam filan getirmişti onları ikinci kızımada kullanıyorum üstüne türkiyedende aldım baya bi