• Doğum
  • Bugün doğumum var 🤲🏼❤️

Arkadaşlar adım Seda.Bugün sabah doğumum var nasip olursa ilk doğumum,zorunlu sezeryan.Dualarınızı bekliyorum,edenlerden Allah razı olsun şimdiden 🤲🏼

Allah yar ve yardımcın olsun canım benim. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın ❣❣

Sdnglhn Allah yardımcın olsun 🙏🙏🤲 hadi hemen hemen uyu yarın olsunnn 🐣 bu anneciğe yarın güç gerek 💪

Ayyy allahım sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin bir an önce geçsin bişey anlayama inşallah ❤️

Sdnglhn Rabbim bir avazda doğurmanı nasip etsin sağlıkla kucağına al bebeğini 🙏🏻🤍🍀

Sdnglhn Allah yardımcın olsun 🙏🏻 Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🥰🌸

Allah yardımcın olsun 🥰🍀🍀🍀🙏 Sağlıklı bir şekilde evine dönün hemen ins.
              Darısı benim gibi anne olmak isteyenlerin başına inş. 🙏 Benimde bu hafta tüp bebek transferim var , artık kullandığım ilaçlar çok ağırlaştı ve uyku tutmadı postunuzu gördüm . Şimdi sizin için dua edeceğim 🙏🍀

GizemAr Amin inşallah,Allah razı olsun❤️
                Rabbim tüm isteyen,bekleyen,tedavi gören kardeşlerime nasip etsin.🤲🏼
                Bizimde 5.yılımızda nasip oldu çok iyi anlıyorum.Çok güzel geçsin inşallah,güzel haberler alın bizede burdan yazın hemen 🥰

Allah hayırla girip sağlıkla çıkmayı nasip etsin kolaylastirsin zorlastirmasin inşallah ❤️

Sdnglhn
                    Çok teşekkür ederim 🙏 mutlaka haber veririm 🥰 sağlıkla kalın

Allah yardımcın olsun sağlıkla kavuşun İnşaAllah