Cotanakk Ezginurklc benim de öyle bir aydır nerdeyse hep böyle son zamanlarda daha da arttı 37+3 oldum ağrı hissetmiyorum sadece karnım sertleşiyor benim de sanırım yalancı kasılma dedikleri bu oluyor
-ir3m Ezginurklc aynı sorun bende de var doktoruma sorduğumda yeteri kadar sıvı tüketmezsen olabilir böyle toplanmalar kasılmalar demişti bende öyle olunca hemen daha fazla su içiyorum siz yine de bi doktorunuza sorun burada biri sanci belirtisi demişti ama ne kadar doğru bilmiyorum.
Cansel60 Hfsshhgg benımde aynı karnım sertlesıyo sol tarafta toplanıyor agrı rahım de oluyo ama belım agrımıyo
SumsavMah Ezginurklc bende aynı senin gibiyim 37 haftaligim yaniyo resmen göbeğim hareketleri var sıkıntı yok ama yürüyemiyorum aciyo sancim yok ama ağrım var biliyorum
Ezginurklc SumsavMah ya benimde 2 gündür gün içinde baya oluyor karnım kemik gbi sem sert kesiliyor ve ardına hafif bi ağrı anlamadım vallahi
Deniz9306 Ben 21. Haftadayım bende de oluyor. Bazen bebek bi tarafa toplanıyor gibi bi taraf sertleşiyor sonra geçiyor. Bazen göbegim sertleşiyor. Doktoruma sordum olur ara ara dedi. Normal dedi. Bunlar sancı yapmıyor ama olup geçiyor inşallah bişe olmaz😒
Bendiyebiri Ezginurklc ben 34+6 daym benim bile o şekilde tüm gün karnımda sertleşiyor bazen acayip ağrı da yapıyor. Doktoruma söyledim normal dedi. Ben erken doğumdan falan korkuyordum ama oluyormuş öyle çevremdekilerde öyle dedi karnım böyle sımsıkı oluyor birden
blueberyy00 Bendiyebiri gunde kaç kere oluyor 10-15 dk arayla oluyorsa sancı yaşadığın ben yaşıyordum aynisni 30+ larda sanci çıktı nst bağlanman gerek dedi doktor yatış verdi sancıları durdurmak için. Şimdi 33+ lardayiz iki gündür tekrar başladı sanki kasılmalar takipde olup arası sık olursa gidicem tekrar
Bendiyebiri Ezginurklc sancı demişler ama cumartesi günü gittim doktora ben nst de bişey çıkmadı benimde senin gibi sayamıyorum bile çok oluyor sertleşme toplanma
Boncugummmm Bendiyebiri düzelir inşllah canım Allah yardımcın olsun. Gaz olması biraz bnzıyor ama cok kendını bellı edyor ıleri haftalarda dha sert oluyo agrı yapyor
elif_4804 Boncugummmm bende son bir haftadır böyleyim . Gaz falan sanıyordum . Kas katı kesiliyor karnım ya . Haftam çok küçük daha ve bu bölgede doktor yok 🙄
Busra2013 Ezginurklc 37+6 suan sola yatsam sertlesıo toplanıo nefes kesıo saga donsem aynı sırt uatu rahat oluom
DuyguLina_ Ezginurklc 35 haftalığım bende 5-6 haftadır oluyor sürekli günde en az 10 kere. Karnım kemik gibi sert oluror dik duramıyorum yürüyemiyorum o kasılma geçene kadar. Ama 1 saat de 5 dakika bir olmadıkça doğum sancısı denmiyor o kasılmalara. Gün içine yayılmış bir şekilde gelip gidiyorsa bir şey değil yani. Dediğim gibi benim günde 10-15 kez oluyor belki de geçiyordur. Düzenli olması önemli 1 saat içinde 10 kere olması gibi düzenli aralıklarla
Bendiyebiri Boncugummmm teşekkür ederim benim şuan düzenli değil zaten doktora söylediğimde de normal dedi sancı olabilir bile demedi bana. Burda okuyunca korktum bende.
blueberyy00 Ezginurklc sancı olarak geçiyor bahsettiğiniz 30+ larda olmuştu sanciymis meğer hastanede yattım ben bı gidip nst bağlanin bence
Bendiyebiri blueberyy00 hiç sayı tutmadım canım kaç kere olduğunu bilmiyorum ama oluyor yani bir iki değil. Ama düzenli bir şekilde değil bu sancı düzenli olur diye biliyorum ben. Birde başka bir problem yok hani sancıya benzeyen sadece karında toplanma sertleşme. Cumartesi bağladım bende nst ye normal herşey dedi. Bu sertleşme olayını dediğimde de normal dedi doktorum bunun sancı olma ihtimalini bile söylemedi ki bana. İnşallah öyle bişey değildir daha hazırlıklarımı yapmadım ☹️