papatya56 Seda5454 Benımde bel agrım var dün geceden beri bizde hareketliyiz Sağlıkla kucagımıza alırız İnşallah🥰
Leylasiva21 papatya56 bizim ayni bende tam 27 haftalık oldum bel ağrısı kasık ağrısı çok fazla oluyo iki gündür kollarımda uyuşma olur. Mide bulantısı devam.
papatya56 Leylasiva21 Benimde bel agrım çok oluyo akşamları geceleri Rabbim kucagımıza almayı nasip etsin🥰
Suleermz papatya56 28 olduk bugün hareketler artık daha belirgin ah bide assalara vurmasa sürekli lavabo ihtiyacı 😂
papatya56 Suleermz Benımde dün geceden beri çok hareketli arada asagılara vuruyor tuvalet ihtiyacı sürekli bende çıkıyorum bu haftalarda boyleyse son haftaları düşenemiyorum
papatya56 Funday35 Sol tarafa yatınca çok rahatsız oluyorum magnezyum kullanıyor musun canım o iyi geliyor bacak ağrılarına
Funday35 papatya56 Kullanmıyorum doktorum vermedi 2 hafta sonra kontrolüm var ozaman söylüyeceğim doktoruma . Sen sağ tarafa mı yatıyorsun neden rahatsız oluyorsun ki
Anne20 17+3 qarnimin awagi hissesinde ağrı oluyor ve bazen vajinamda sizildamalar oluyor ve bide ben arkasi üste ve sağ tarafima yattığım zaman rahat oluyor ama ariwtirmalarima gore sol tarafa yatilmalidir