papatya56 Serklajlıyım 27 haftalık oldum çok şükür biraz hareketlerimiz azaldı 2 3 gün öncesine kadar çok hareketliydi bel agrısıyla günlerim geçiyo🥰
aylinn2604 papatya56 27+5 olduk bana da bu hafta hareketleri azaldı gibi geldi hiç yerinde durmuyordu geçen hafta
Funday35 papatya56 25+0 olduk an itibariyle 🌸 Sol tarafa yatınca kalcam ve bacak ağrım var geceleri oluyor özellikle 🥰 Bebişlerimiz sağlıklı olsunlar da 😇
Busraferdi7 40+1 💙😮💨 Sabah kontrolüm var doktorum suni sancıyla doğumu başlatabilir Rabbim sağlıkla sıhhatle bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin 🤲🏻
papatya56 Busraferdi7 Amin İnşallah ne guzel sonuna gelmişsin sağlıkla bebeğini kucağına alırsın İnşallah🥰
papatya56 Funday35 Sol tarafa yatınca çok rahatsız oluyorum magnezyum kullanıyor musun canım o iyi geliyor bacak ağrılarına
Gamzetkbss Bugün tam 25+0 ve bugün mide yanmasından aglicaktim az kalsın bu saat oldu biraz geçti ama hala yanıyor 🥺
Meri3220 Grbt47 çok normal canım benim kasık ağrın belli bir süre olacak çünkü hem bebek hem rahim büyüyor ya o yüzden
Meri3220 papatya56 26+2 kalça ve bacak ağrılarım geçmişti ama farkettim ki tekrar başladı inşallah daha başka ağrılar eklenmez üstüne yaa
munevveralakaya46 papatya56 27+3 bol sırt ağrılı geçiyor günlerim özellikle akşam yemeğinden sonra birşey saplanıyor sanki çıkmıyor ağrısı Rabbim yardım etsin herkese 3.tiremester ağrıyla hoşgeldin dedi🙊🙊
Seda5454 27+4 olduk kzmla benimde bel agrilarm var bol bol hareketliyiz tepikler falan ozellikle gece leri karnm biraz biraz cikmaya basladi bgn biraz tansiyonum dustu tuzlu ayran ictm iyi geldi
papatya56 Seda5454 Benımde bel agrım var dün geceden beri bizde hareketliyiz Sağlıkla kucagımıza alırız İnşallah🥰