uytanebru Hamişler, ben 5 gün önce Beta HCG testi yaptırdım. 219’du. Bugün tekrar yaptırdım. Arada 5 gün var. Ve 1971 çıktı. Bu kadar yükselmesi normal mi? Salı günü randevum var. Ama bir de sizlere sormak istediim🙏
Gulsurmeli uytanebru Evet yükseliş çok güzell sıra keseyi görmede ve daha sonra kalp atışı güzel haberler alın inşallah 🤲🏻🤍
uytanebru mminiginannesi10 İlk hamileliğim. Daha hiçbir şey bilmiyorum. Çok endişeleniyorum. Her şeyi sorasım geliyor. Çok teşekkürleer☺️
Gozde0010 Birgul hem heycanli hem korkulu ne oldu ne bitti varmi kalp atisi duyulacakmi kese grunecekmi birsuru sey 🤣
uytanebru Gozde0010 Ay dimi bir de orası var. Gerçekten hem çok heyecanlı hemde çok endişeli bir durum. Hem mutlu oluyorsun hem üzülüyorsun. Çok gariip☺️
Gozde0010 uytanebru evet hersey yolunda dyrsun ay hareket etmedi ay dgumda napacam falan hic btmiyor ama keske butun heycanlr byle olsa rabbim hepimizin kucagina saglikla versin olmayanlarida evlatla sevindrsin insallah
uytanebru menekse_18 Ben çok sabırsızım. Adetim 2 gün gecikir gecikmez test yaptım. Bu arada adetim gecikti ama kasık ve bel ağrım o kadar çoktu ki. Sanki adet ağrısı gibi ama olamadım. Testim de ikinci çizgi silik çıktı. Sonrasında kan verdim 42 çıktı kan sonucum. İki gün sonra dayanamadım bir daha gittim. Kan verdim. Bu sefer 219 çıktı. Sürekli yükseldi. Belirtilerim öncelikle sadece kasık ve bel ağrısıydı. Daha sonrasında çok hafiften bir bulantı. Sizde de mi belirtiler vaar?
menekse_18 uytanebru ya benim yumurtlama günüm adetimin bittiği günün ertesi o gün denedik biz ve diğer gün ben çok kötü hasta oldum grip gibi bişey ve mecbur kaldım serum taktılar kafam çok dolu acaba hamile miyim diye şimdi ilişkinin üstünden 14 gün geçti ve ben yarın kan vermeye gitcm Bakü de yaşıyorum buranın hastaneleri biraz farklı benim on gündür midem bulaniyor midem yaniyor ve ağzımda çok garip bir tat var göğüslerimde çok sis ve açıyor serum taktım ilaç kullandım hatta saçımı bile boyadım o yüzden bir an önce öğrenmek istiyorum ya bı zararı olmaz inşallah 😔