GamzeDurmus smyya1 ben size optimedde çok fazla doktor önermem çevremden duyduğum kadarıyla genelde kadın doğum doktorları olarak irmeti öneriyorlar. Ben irmette ilke hanıma gidiyorum tavsiye ederim çok memnunum
fAtmaa59 smyya1 Gebeliğimi öğrendiğimden bu yana seda hanıma gidiyorum gayet ilgili sıcak kanlı memnunum doktorumdan
smyya1 GamzeDurmus İrmette ilke ve Salih beyi duymuştum bende iremete geçecem ikili testten sonra Allah nasip ederse çok teşekkür ederim 🥰
Busraaa127 smyya1 yılbaşından önce yaptırdım 120 lira falandı. Bı kan veriyosun. Başka da birşey yok zaten. irmete gidiyorum ben
GamzeDurmus smyya1 yapabilirler tabiki ama isterseniz 12 olunca gidin bazen bebekler kendi haftalarını yakalayabiliyorlar kestiremiyoruz 🌸
fAtmaa59 smyya1 Ben 4 ocakta gittim kontrol için 1 hafta sonra sonuç aldım 12 haftalık hamileydim o zaman
fAtmaa59 fAtmaa59 Bence biraz daha bekleyin belki bebek için erken olabilir ayrıca doktorunuz size tarih vermiyormu kontrol için
smyya1 fAtmaa59 en son 1.5 ay once gittim özele o zaman değerlerim için tahlil istemişti pahalı geldi devlette yaptırdım devlette 11 ile 13 hafta gel dedi ama randevu bulamıyorum o yüzden özele gidecem yani tahlilleri devlette yaptırdığım için karışıyor
fAtmaa59 smyya1 Doğrudur evet pahalı gerçekten zaman geçmeden yaptırmanız gerek detaylı ultrason için 800 lira demişlerdi optimedde devlette randevu arıyorum bende bulursam orda baktırıcam
g_491 Merhaba ben de yeni hamileyim Salih bey’den randevu aldım kimisi çok beğeniyor ama beğenmeyen de var. İlgisi, sizi yönlendirmesi nasıl? Elinize kağıt tutuşturup gönderen bir tip olsun istemiyorum doktorum. 🌸😊