o1anneadayi Busraferdi7 mrs_tarimm_ Acemianne__ Merveonay Smfth Gzm23 Zmg7 alparslanin_annesi çatı muayenesi yapıldı bugun darmış malesef bebekte şuan 3600kg diger haftayı beklerse kilosu 4ü gecer çatında buna müsait değil dedi çarşamba günü sezeryan oluyorum dua edin hanımlar 🙏🏻❣
alparslanin_annesi o1anneadayi nasip işte canım ne düşünürken ne oldu Rabbım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Smfth o1anneadayi Allah yardımcın olsun. Sağlıcakla kavuşun yavrunuza inşallah 🐣Bebişe de masallah 🙂 benimde geçen hafta çatı muaynesinde dar olduguni söyledi Dr. Yarın tekrar randevum var normal mi sezaryan mi kqrara bağlayıp gün verecek.
Gzm23 o1anneadayi dualarım senlnle canım benlm rabbim kolay sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah 🙏🙏🙏😇😇😇🌸🌸
Mucizemannesi21 o1anneadayi 39+1 bendede tık yok sguat yüruyus cinsel iliski hurma yerleri çömelerek silme merdiven inip cikmak yani ne varsa yaptim ama olmuyo
Ozlem2206 o1anneadayi 36 haftalık olucam bugün sabah 9da uyuyabildim ya 9da dile kolay dimi oturup ağladım sinirimden psikolojim bozuldu uyuyamayıp dinlenmedikçe ağrılarım azıyor allahım şikayet etmiyorum ama bazen tükenmiş gibi hissediyorum 🥺 kendimce diyorum şöyle 37-38 gibi kendiliğinden gelse keşke diye hakkımızda hayırlısı🙏🏻
Zmg7 o1anneadayi Bebişlerimiz seçiyor nasıl gelmek istediklerini o yüzden çok da kafa yormamak lazım, bebişinin de senin de hakkında hayırlısı olsun. Çarşamba günü Mis gibi kavuşacaksın bebişine demek ki Allah’ın izniyle öyle düşün dualarımız seninle🙏
Busraferdi7 o1anneadayi Bizde 8 de hastaneye gideceğiz dün gitmiştim 2 cm açılmam başlamış nst de sancılarım çıktı doktor duruma göre yatış yapabiliriz dedi