kubra3rkan Drkmls eveet ekleyin, Türkiye’de yok denecek kadar az insanda var. benim bir anda karşıma geldi aşırı şık sade ve anlamlı💐🌸
Gece_mavim0 Drkmls gelecek nesilde artık tuhaf isimli insanlarla dolacak dünya normalleşecek maalesef 😅
Drkmls Gece_mavim0 aynen öyle biz nasıl ayşeye falan eski diyosak onlarda berk e falan eski diyecek heralde 😂
Umran__37 Drkmls cok arastirmamak gerekiyo aslinda esim erkek olursa ben koymak istiyorm dedi karismadim kizida tabiki ben rabbim nasip ederse iki hafta sonra ogrenicez bakalim 😊 ama dedim gibi cok arastirmamak lazim 😊
Tubaberen Kızımın adı Beren🤍napse oğlumuz da Berkay🤍oldun istiyoruz. Ayrica; Uraz Aslan Utku Bade Beliz Nil Sare Beğendiğim diğer isimler 🌸insalah içine sinen birsey bula bilirsin sende canim. Sağlıkla al kucağına insallah💜
Aleynapolatmert Serkel16 aa bende kızım olsaydı ismini efnan olarak seçmiştim nasip oğlandan yanaymış 🥰
Tgbergll Serkel16 Bizim komşu oğluna Efnan ismini koydu unisex bir isim sanırım :) biz 34.haftaya giricez hala netleştiremedik 🤭