Cidoliko Ben de 33 haftalık oldum erkek olacak ama isim bulamadık daha 😞ilk oğlumun adı Arden💙onu bile doğduktan birkaç gün sonra koyabildik.doğum hediyeliği yaptıracam çocuğun adı yok😀
SimayeceninAnnesi Mustafa yiğit Simay su veya belinay su ikisi arasında kaldık kız olarak yardımcı olurmusunuz arkadaslar erkekde kesin netim 🤣
Esma46800 İlk oğlumun adı Ali ikinci oğlumun adınıda asaf yada yağız düşünüyorum rabbim kısmet ederse inşallah şuan 6 aylığız🥰
Vldnshn1 Drkmls Hamile olduğumu öğrenmeden önce hissetmiş gibi uykudan uyanıp bi anda oğlum olursa adını Metehan Tuğra koyacağım diyip uyudum tekrar sonra hamile kaldığımı ve oğlum olacağını öğrendim Allah’ın izniyle Metehan Tuğra koyacağım
NehirinAnnesiii Drkmls çocukluğumdan beri ilerde kızım olursa adını Nehir koyucam demiştim bugün de öğrendim ki kızım oluyor o yüzden prensesimin adı Nehir olucak inşallah 😍❤️
Sehergok Drkmls Bebek ismi araştırırken numaroloji ve isim analizlarine bakarak karar vermeye çalışıyorum . İsimlerin enerjileri de önceliklerim arasında .
Plngnlsvr Drkmls hamileliğe karar verdiğinizde isimlerimizde belliydi kız olursa Leyla erkek olursa İlhan Mete demiştik Şuan 36+2 yiz İlhan Mete yi bekliyoruz 💙
Nameless Esraakaraerr12- biz de 6.5 aylıgiz eşim Muhammed ben Efe istiyorum Muhammed Efe olacak inşallah 🥰😍
Hill Drkmls ikinci çocuğum ilk oğlumun adı Berat💙 şimdi de kızımız olacak inşallah onun için de Bilge ismini düşünüyoruz🥰
Harikaaa İlk kızım Derin 7 yaşında şimdi bir kızım daha olacak nasipse Defne ve Ceylin arasında kalmıştık son olarak Defne:)
bahar-ebru 2.oğlumu bekliyorum 18+0 haftalık henüz. İsmi EGE olacak inşallah. İlk oğlumun adı da TAlha❤️