Gece_mavim0 _1DilanTulgar bende aden katmayı düşünüyordum düne kadar ama sonra öğrendim ki internette yazılan bilgi yanlışmış cennet bahçesi değilmiş anlamı Allah’ın lanetlediği bir kavmin ismiymiş 😢 https://bebegimeisim.blogspot.com/2021/07/aden-isminin-gercek-anlam-ne-kotu.html?m=1
Albenim İlk oğlumun adı Yusuf Ege, ikinci de erkek isim bulmak zor cidden Ali Karan düşündüm ama değişmezse fikrim bakalım. Zaman da kalmadı gerçi 33. deyiz
Ayisigi45 Suan hamile degilim 2 kaybım oldu maalsef yarin rahim filmi cekilicem insallah olursa kiz ismi olarak UMAY erkek ismi olarak YİĞİT yada METEHAN düşünüyoruz
Yaseminf Sehliye ay benim yeğenimin adı da Zeynep ada o kadar akıllı ve süslü havalı bi görseniz bilmiş yerim ben onu inşallah sizin kızınız da sağlıkla gelsin
ZehraKT Drkmls şu anda Zeren ismi çok hoşuma gidiyor kızım olursa koyabilirim. Hamile olduğumu öğrenmeden önce kapımızın önünde açmıştı bi zeren çiçeği gözüm hep ona kayıyordu daha sonra hamile olduğumu öğrendim ve o günden beri zeren olmasını istiyorum 🥰