Denizmrt İyi akşamlar arkadaşlar biraz uzun olacak 8 haftalık hamileyim 6 aylık evliyim ve 55 kilo ile evlendim ve bekarken kendime çok dikkat ederdim mutfaka kilo almamak için ve evlenince ister istemez evde hareketsizlikten başladm kilo almaya 8 haftalık hamileyim çok şükür 🙏 ama 66 kilo ile hamile kaldm ve sürekli alıyorum vücudumu tanıyamıyorum ve üzülüyorum Elimde olmadan bebeğim için sağlıklı beslenmej istiyorum ama daha başındayım hamileliğin sonuna kadar alacağım kilo beni korkutuyor bide bu gün bi arkadaşım bana çok kilo almışsın dedi baya bı taktm onu kafaya 🥺 böyle hamile iken az alan dikkat eden bayanlar varmı acaba yardomckt olabilecek ne yapmam lazm tabi ki hamilelikte illaki alınıyor ama daha başında böyle isen sonuna kadar düşünemiyorum o yüzden dikkatli ve az alarak hamileliğimi geçirmek istiyorum ne yapcam bilmiyorm 🙄😔
maviananas Denizmrt evlendikten sonra malesef bir çok insan istemeden kilo alıyor tabi hamilelikte de aynı şekilde size önerim bir diyetisyene gidin bebeğe yararlı size de kilo yapmayacak şeyler yemiş olursunuz fazla kilo almaz sonra da vermek için çaba sarf etmek zorunda kalmazsınız🌸
Kumru48 Denizmrt 51 ile hamile kaldım 57,5 ile doğum yaptım şuann 2. gebeliğim 52 kilo ile 4 aylık hamileyim benim ilk doktor um ilk dört ay kilo almayacaksın dedi sonra kilo alımı olacak bebek keseden besleniyor demişti ilk aylar sakın ne bulursan yeme demişti dediği gibi de oldu canım doktorum un doğumdan sonra da kendi kiloma döndüm doktorunuza sorun bence kilo iyi birşey değil vermesi çok zor
star3star Denizmrt ilk aylarındasın ve bu aylarda bebek senin depolarından besleniyor.oyuzden ekstra bşey yapmana gerek yok bebeğine yarasın diye.aksam 7 den sonra birşey yememeye çalış bu zamanlarda.zaten ilerleyen zamanlarda kilo alımı mıhakkak olucak ve herşeyden yeme isteği uyanıcak.bende tüp bebekle ikizlere hamile kaldım yarın 10. haftama giricem.ben suan için ekmeği pilav makarna tatlı kesmiş durumdayım canım istersedr aksam saatlerinde değil gündüz yemeye çalışıyorum.şuan için okadar çok iştahım açık değil ama ilerleyen zamanlarda ne olurum bilmiyorum.su içse yarayanlardanım ben oyuzden elimden geldiğince smdilik dikakt ediyorum
Yrnnry Denizmrt daha dıkkat etmenı tavsıye ederım son aya kadR bende cok kılo aldım takılmıyordum fakat 1 hftadır ıdrarda proteın cıkmaya başladı tansıyon yada kılodan dedıler tansıyonum cıkmıyır fakat doktor kılodan olablır dedı. Ekmek yememeye çalışın daha dıkkat edersenız almazsınız eskısı gıbı almıyorum ben artık
Beysaa Bebeginin sağlığı yerindeyse kiloya takma bebek olduktan sonra istemsizce kilolarin gidicek zaten canım
Villanelle Ben 70 ile evlendim, 83 ile hamile kaldım. 30+4 ikizlere hamileyim ve 88 kiloyum. Gebelik şekeri olduğu için diyet yapıyorum sürekli. Ve ilk aylarda aldığın kilo bebeğe gitmiyor, sadece vücuduna almış oluyorsun.
Denizmrt Villanelle aynen onu biliyorum canm o yüzden böyle üzülüyorum şuan boşuna kilo alıyorum diye ama iştahım açıldı ve engel olamıyorum 😔
Gny18 Villanelle yani ikiz hamilelik icin gayet normal bi kilo bence. Sağlıkla gelsin bebişlerin ben ilk gebeligimde 92 kiloyla doguma girdim şimdi 2 ci gebelim 92 kiloyla hamile kaldim 😂
Villanelle Denizmrt yani kilo doğumdan sonra elbet verilir o çok sorun değil ama 24.haftadan sonra gebelik şekeri çıkma olasılığı var fazla kilo alırsan.
Zeynebbagirli Denizmrt bak canim benim gibi kilo takintili biri olamaz asla ve asla. Sen diyorsun ya kendimi alamiyorum yemekden cocuk senin kaninla yasiyor. Ve onunla irelliyor ve buyuyor sen sadece hergun 30 dakika yuruyus yap, gece yemek yememeye calis yani saat 10.12 civarlarina yeme. Ekmek sabah oyununde ye baska oyunlerde yeme. Bunlara baksam kilo almazsin alsanda az alirsin.
Sardunya_pencereonu 63 ile hamile kaldım 27+3 haftalık hamileyim 82 olmuşum ama ben aşırı ekmek yiyorum kızıma hamile iken 49 ’la hamile kalıp 75 kg olmuştum ama bir ayda eski halime dönmüştüm şimdi yaşım 36 bende üzülüyorum fiziğim çok güzeldi şimdi eser yok fiziğide geçtim ne yapsam zorlanmaya başladım
Denizmrt Sardunya_pencereonu 31 yaşındaym bnde ilk bebeğim sağlıkla gelsin inşallah da böyle kendime baktıkça kilo aldıkça erkenden bide böyle çevremden duyunca baya bı taktm kafaya
Sardunya_pencereonu Denizmrt ama bak herkes herşeyi diyor inan zayıflasan ona da konuşup laf edecekler bu bir süreç sonra ister istemez gidecek yeterki bebeğini sağ salım kucağına al kafana takip kendine sorun etme inan geçiyor zayıflıyorsun hele annelik güzelliği herşeye değer sakın üzülme
Denizmrt Villanelle Aynen öyle şimdiden buna bı dur demem lazm da nasıl yapcam bilmiyorum olmadı hamilelikde yapılan diyet varsa onu mu uygulasam diyorum bilmiyorum 🙄🥺
Denizmrt Sardunya_pencereonu ne güzel demişsin canm 😘 aynen öyle bebeğm sağlıkla gelsin tek de işte biz insanoğlu bazen takıyorsz boş yere de ben kilo takıntısı olan biriym çabuk aldığım için bide böyle tepkiler gelince temelli sorun ettm 😒
Villanelle Denizmrt hamilelikte tek başına diyet yapma bence, diyetisyene danışabilirsin. Önemli olan kilo değil, bebişin sağlıklı olması
Denizmrt Villanelle aynen öyle canm bakalım eğer diyetisyen bulabilirsem düzgün gitmeyi düşünüyorum 😔
Denizmrt maviananas aynen canm diyetisyene gitmeyi düşünüyorum bnde bakalım düzgün bir doktor bulabilirsem inşallah bisiler yapmam lazm
maviananas Denizmrt hakkınızda hayırlısı olsun çok kafaya takmayın kiloyu kolay ya da zor illa bir şekilde verilir
Denizmrt star3star bende aynı çabuk kilo alan biriyim sık açıklıyorum psikolojik sanırım dur diyemiyorum 8 haftalık hamileyim ama sık yemeğe başladım niye böyle oldu bilmiyorum hareket etmiyorum sürekli Evdeym bisiler yapmam lazım 😒
Denizmrt Yrnnry ya kepekli ekmek yiyorum genel de hep ben normal ekmek tüketen biri değilim ama onun sanki bir faydası yok gibime geliyo anlamadm 🙄