Deletedmom_85 Deletedmom_35 canım vallahi benim hiç takatim yok bu konulara işin aslını öğrenince tahmin ettiğim gibiyse söyleyecektim ağzıma geleni…
UmutsuzPolyanna Deletedmom_35 kurusunlarda şu askılığı piyasadan yok etcem ayağımın altında duruyor djjdj🤣🤣 dolapta daha iyi benim için yoksa çıvdırırım kdkd🤣
Deletedmom_35 UmutsuzPolyanna valla bizim boş oda var orda kurutuyorum asla katlamayi sevmiyorum serdikten sonra kapıyı kitliyorum odaya girmiyorum bile lazım oldukça eşim askıdan alır 😅😅
UmutsuzPolyanna Deletedmom_35 Deletedmom_85 Yaa o çocuk için ne kadar kötü bi durum helede bunu açık açık fark ettiriyorsa
Deletedmom_85 UmutsuzPolyanna benim de üvey kardeşlerim var annemin üstüne geldi kadın. Aldatma olaylarına tahammülüm sıfır o yüzden ikinci gelenler ilk geleni istemez bok atar ya öyle Bi durum sandım. Bizde çok çektik or.., karıdan
UmutsuzPolyanna Deletedmom_85 ne olursa olsun anne babasının ilgisi çocuktan kesilmemeli senden bi parça sana muhtaç bi kalbi nasıl yok sayarsın yada bi kişiden yok saymasını beklersin. İnşallah bundan sonraki hayatın o günlerin inadına çok çok iyi geçer bebeyim😘
iki_tospik_annesii Durubebegim Sabahtan beli hastane hastene dolaşıyorum walla aşko daha eve gitmedim dermanım kalmadı
Durubebegim Deletedmom_35 ahahahah kız bende farklı bişey sandım😂 bende pekmkatlamayı sevmem ama katlamadanda edemiyorum 😀
Deletedmom_85 UmutsuzPolyanna inşallah bebeğim Allah razı olsun. Geçtik Bi imtihandan işte dünya hayatı her şey geliyor insanın başına 💋 vicdansızlık işte kendi cocugna yapılsın istemezler ama
iki_tospik_annesii Durubebegim Deletedmom_35 Kötü birşey yok kızlar Papa’nın göz muanesi kalça çıkınlıgı için falan gittik herşey yolunda çok şükür
Aag06 Durubebegim valla sabahtan beri utu yemek temizlik bebeyle ugrasiyorum daha yerleri silip dusa gircem 😂
Durubebegim Aag06 ooo daha ne olsun ben bişey yapamadım bugün bi kırkıngılık var üstümde bebekte durmuyor yarımsaate bir uyanıyor ne yapacam bilmiyorum