Durubebegim Yigit_Aras9 @ Deletedmom_35 iki_tospik_annesii @Azizinannesi2 @UmutsuzPolyanna @Aag06 @esmir helloğğğ kıZlar nerelerdesiniz yahuu grubu ayakta tutan @Bebiscann mıydı la kalkın silkelenin böyle sesiz durmak bize yakışmaz🤣🤣
Deletedmom_35 Durubebegim nerde bu @Bebiscann çok özledik 😅😅 kadir ezildi izliyorum benim evimde çok kirli durumda şuan programa katılıp evi temizletmeyi düşünüyorum 😅😅
UmutsuzPolyanna Durubebegim çamaşır yıkıyorum kurutuyorum katlıyorum post açmıştım onu yanıtlıyorum ben 😅😅
iki_tospik_annesii Durubebegim Sabahtan beli hastane hastene dolaşıyorum walla aşko daha eve gitmedim dermanım kalmadı
Aag06 Durubebegim valla sabahtan beri utu yemek temizlik bebeyle ugrasiyorum daha yerleri silip dusa gircem 😂
Durubebegim Deletedmom_35 bebiş kisste yeni kankalar bulmuş açtığı bütün postlar üste çıkıp iğneliyorlar ona ne deniliyorsa daha acemiyim🤣
Durubebegim Deletedmom_35 yok yok unutmamış sesiniz neden yok diyo😁 hah sabitliyorlar açtığı postları
Deletedmom_35 UmutsuzPolyanna oda dolu çamaşır kesinlikle katlamayi sevmiyorum lazım oldukça askıdan aliyoruz 😅😅
UmutsuzPolyanna Deletedmom_35 kurusunlarda şu askılığı piyasadan yok etcem ayağımın altında duruyor djjdj🤣🤣 dolapta daha iyi benim için yoksa çıvdırırım kdkd🤣