iki_tospik_annesii Deletedmom_85 Benim kendi evim vardı ama ben o evim dayalı döşeli bir şekilde kaynama gilde kalıyordum Sonra başımıza kötü olay geldi ve oturduğumuz semtten uzaklaşmak zorunda kaldık
Deletedmom_85 iki_tospik_annesii hmm anladım canım geçmiş olsun mu denir. Bunlar da geçti çok şükür mü denir olayı bilmediğim için bir şey diyemedim bebeğim kusura bakma
Deletedmom_85 iki_tospik_annesii şuan trafik yok 30 dk aramız 😄 o değil de biz seni göremedik o ne olacak
iki_tospik_annesii Deletedmom_85 Sağol cnm Allah razı olsun 🙏🥰 sen kaç yaşındasın nerelisin ne iş yapıyorsun nerelilere gelin gittin 😂
iki_tospik_annesii Deletedmom_85 Şuan Bağcılar güneşlideyim daha yakındır 😂😂 Bende sizi göremedim ki 😂😂 Bi tek @Azizinannesi2 @Deletedmom_7156 @Yigit_Aras9 @Bebiscann bunları gördüm 😂😂
Deletedmom_85 iki_tospik_annesii 22 yaşındayım nereli olduğum anonim hshdhd okul öncesi lise mezunuym İstanbuls geldim 😄
iki_tospik_annesii Deletedmom_85 Bende 24 yaşındayım ismin Aslı 🌸 İstanbul’da yaşıyorum aslen Bingöllüyüm Erzurum geliniyim 😁 21 ay 9 günlük oglum war 1 tane 1 ay 36 günlükte ikinci oğlum war 🌸 ev hanımıyım mayısta 5 yıl olucak evleneli doğma büyüme İstanbuldaum
iki_tospik_annesii Deletedmom_85 @Yigit_Aras9 ceren bu kişi 😂 dünürüm olur kendisi @Deletedmom_7156 buda aşkom gülüm 🥰🥰