Deletedmom_85 Deletedmom_35 hadi inşallah yeter ki olsun da. Vercem vermicem kavgası yaparız senle konu oraya gelsin yeter ki hahaha 😂 bende hepinizi sevdim canım 😍
Yigit_Aras9 iki_tospik_annesii bebeo saat başi uyanıyor onla ığraşiyom sen. Napıyon Muhammed uykusu nasık oda geceleri uyanıyorum papa gibi
Yigit_Aras9 Deletedmom_85 anlaşıyorum çok ta seviyorum onu 4 görümcem var hepside aşiri iyiler biri burda momda 😅hesp açip gelcek şidmilik bakıyor sadece
iki_tospik_annesii Yigit_Aras9 Ben Muhammet’i sallıyorum kaynanam Papa’yı sallıyor 😂😂 Papa’da 5 dk da bi uyanıyor 😢 Muhammet gecede kaç milyon kez uyanıyor 🙄 asla uykusu yok asla 🥲 kaynanamla uyuyor zaten Papa doğduktan sonra
iki_tospik_annesii Deletedmom_85 Koca eşegi ayağımda sallıyorum gülüm ☺️ Bugun kaynanayla tekiz evde 😂
Yigit_Aras9 iki_tospik_annesii 😅😅allahtan kaynanan var Muhammed neden uyunmuyor 1 yqşini geçti uykusu düzelmesi lazım papa nın yeni başliyor ananı ağlatacak kaç günlük oldu papam
iki_tospik_annesii Deletedmom_85 HHaha küçük oğlumun adı Alparslan abisi Muhammet bey kardeşine Papa diyor 🤣🤣 bizde Papa olarak sesleniyoruz öyle alıştık 🤣🤣🤣
iki_tospik_annesii Deletedmom_85 Yok kuzum evim ayrı 🙏 hastane işlerimiz war diye geldik Ama 4.5 sene birlikte yaşadık 😢