Dur bide şeyi anlatayım size eşimin üvey amcasının eşi büyük kızını benşm kocam ile evlendirme çok istemiş ama benimki kabul etmemiş neyse bana dünür oldular ve uzamadan düğün yapalım deyince ve birlik oturca denince çoo fazla çeyiz yapamadık her şeyimden az ama öz vardı yorganlarım döşeklerim yastıklarım yemek Takımım tencere seti işte o çeyizlik ıvır zıvırlarımı filanda annem aldı ama mağazada duruyordu yer olmadığı için neyse bizim düğünden sonra bu kız kuzen apar topar ilk gelen dünürcüsüne evet dedi onca kriteri olan kıza nolduysa hele bizim düğüne kadar umudu vardı herhalde neyse alel acele nişan yaptılar düğün seneye olsun dediler işte yengesine gittik bi gün benim önüme tüm kızın çeyizi yığdılar benim yal 17 18 ne anlarım çeyizden kaynanamla ikisi senin şundanın var mı bak bundanın yok siz bilmezsiniz bizim burada kız tarafı şunu şunu aşır filan aşırı içerledim halbuki benim her şeyim az ama daha güzeldi akşam ağladım ağladım kocamı da fitledim dedi boşver Allaha havale et onun derdi sen değilsin benim dedi neyse ramazandı o sıra bayrama az kalmıştı yenge ile kızı bize yaprak sarmaya geldiler işte benim sardığım yaprağa filan laf ediyorlar ama benşm koca arkamda iş forsumu sorgulamayın 🤣 ama kızda bi gariplik var tabi o sırada sessiz sakin anasının Ağzı durmuyor tabiki neyse ertesi gün bi telefon kız kaçmış ndndnfn işte baya olaylar filan oldu oğlan ben para bulamadım düğün yapmıycam diyince bu kızda kaçmış meğersem hamileymiş yoksa yüzük attıracaklarmış ama bizim haberimiz sonra oldu ndndnd neyse o benim önüme yığdıkları 2 sandık çeyizi kızın babası sokakta yaktı hee yaradıı mıı yookk kızın çeyizlik kap kacağını vermişlerdi kıza kızında üvey kaynanasıymış onların üstüne kon bunları çul çaputsuz evden at geçenlerde bi ortamda karşılaştık kızın psikolojisi aşırı bozulmuş adam iş güç çalışmıyor 2 bebe bacakta annesi benle karşılaşmaması için elinden geleni yapıyordu sebebini anladım yani kesinlikle sevindiğim filan düşünülmesin ama hem yok biz bi şey istemeyiz eve sığmaz deyip vakti zamanında aldırmadan sonra beni ezmeye çalıştılar sonra olan onlara oldu şimdi Allaha şükür eşyalarım tabak çanak evime sığmaz annem aldı ben aldım eşim aldı yığıldı şükürler olsun ben yine hepsinden mental olarak sağlıklıyım 🤣🤣
@Azizinannesi2 @iki_tospik_annesii @Deletedmom_85 @Yigit_Aras9