iki_tospik_annesii yok bunlar pis kv ye ankastre seti takıldı ocak davlunbaz fırın 1 ay olmadan düdüklü patlattı davlumbaz kırıldı sonra görümce çaydalığı ocakta unutmuş ocağın gözü çatladı yanmış ndjdj fırına porselen kek kalıbına kek yapıp pişmeye koymuşlar kek taşıp içinde yanmış yanığı tellemişler fırın çizilmiş porselen kap kırılmış hatta taşındılar yeni duvar kağıtlı mutfağa yine düdüklü patlatmış mdkdkd jdjdj daha neler neler var djjd
HE EN ÖNEMLİSİNİ UNUTTYM ANNEKER GÜNÜNDE KAYNIMLA EŞİM BİRLEŞİP TEFALİN ŞU SAPI TAKIP ÇIKARILAN TENCERE SETİ VARYA ONDAN ALDILAR SİZ GİDİN SAPI ÇÖPE ATIN HAHAHAHAHAHAH NE GRANİT TENCERELERİ FİLAN BULAŞIK MAKİNESİNDE MAHVETTİLER 🤣🥲
Sonra salon takımının başları deri eşyanın daha senesi dolmadı süpürge yaparken nasıl olduysa artık öyle diyorlar süpürge takılıp yırtılmış ama boydan boya açılmış o güzelim özel yapım vestiyerlerin filan kapakları biti aşağıda biti yukarıda duruyor yatak odasının sürgülü kapaklarını raydan çıkarmışlar ndjdjd görünceye geçen yaz baza almışlardı başlığa yağlı kafayı yaslaya yaslaya kumaşın yapısını bozmuş ezik büzük duruyor jdjdj🥲🤣🤣
Kız benim annem temizlik hastasıydı varya birlikte otururken ağlayasım gelirdi wc banyo temizliğini filan hiç umursamazlardı kırlentler filan yerde gezerdi gıcık olurdum düzen takıntım artmıştı bunlar yüzünden ilk hamileliğimde filan deli gibi bunlar gidince 2 öğün ev süpürgeyi başlamıştım her gün nevresim değiştirmesi havlular filan yıkaya yıkaya cılkı çıkmıştı şu 1 senedir iyiyim şükür jdndj🤣🤣🤣