Yigit_Aras9 Armess_loya Esraliiii esmir Deletedmom_85 Bebişcanın size slm var😅beni özleyin intikamımı alcm diyor o karılar dan 🤫🤫
Esraliiii esmir oo bez yok gerçekten sleepy pişik yaptı ama napicaz bilmiyirm bnlar temel ihtiyaç resmen lükse girdi artik
esmir @Esraliiii Armess_loya bugün ki bi post yüzünden onun suçu yoktu valla onsuz tadı yok be buranın
Armess_loya esmir yaa bu gün ben pek girmedim foruma 2 sanattır saçma sapan durumlar oluyor Bebiscann bişe yapmaz, hangi post bu acaba hey Allahım yaa ☹️
esmir Esraliiii neymiş burda bi tayfa varmş soytarıymş bilmem ne @bebiste dayanamadı cevap verdi o posta öyle askıya alndı
UmutsuzPolyanna esmir Yigit_Aras9 Deletedmom_85 Neler oluyiirr ancak geldim deyin hele son dk gelişmelerini kim nerde kiminle ne yapmış Esraliiii Azizinannesi2 Armess_loya Ne postu duruyor mu gidem bakam @Bebiscann yazdıysa iyi yazmıştır
Deletedmom_35 esmir üzüldüm valla ya kimi askıya alacaklarını bilmiyorlar o kadar hakaret eden saçma sapan insanlar varken bebişcan gibi birini almaları çok üzücü 😔
Deletedmom_85 esmir yaaa. Vallahi haberim yok canım Allah o günleri gösterirse altın fiyatına gelir herhalde