Yigit_Aras9 esmir geldim😅 eskipost kitlendi neyse ordki konuyu burda konuşmayalım burdaki de kitlenmesin
UmutsuzPolyanna esmir kaynanamdan geldim oğluşu pazar banyosu yaptırıp, kuran okutup, ihlas çektirip yatırıcam kızlar siz başlayın ben anca gece gelirim o da daha uyumazsam ndndn😅🤣
Durubebegim esmir helıoo cağnımlar kızlar dün yoktum neler olmuş böle ayıptır söylemesi dün cağnım kocam beni boğazda yemeye götürdüde😎@Bebiscann profilinden baktım okudum neyse konuya girmicem bebişcanıma üzüldüm kuzum canım kankam sabret az kaldı seni özlücez yaa 😔
Yigit_Aras9 esmir bebişcana sordum ya enfeksiyon ya da sünnet istiyor dedi salı doktora randevumuz var sorcam o zmn
Yigit_Aras9 Deletedmom_85 as napıyon kız tanımıyor ben seni formada görmüşüm bi kaç kere hamileisn yoksa anne 😅bebeğim tanişalim mmi
Deletedmom_85 Yigit_Aras9 yok be bizde şans olsa anamızdan oğlan doğardık😄 hamile değilim demenin farklı yolu hehdhdhd Tanışalım beybi
Yigit_Aras9 UmutsuzPolyanna esmir benm form çok ağridan geliyor zor yaziyroumm ssizşznde böyle mi yoksatlf emeklilişiği mi gelmiş inşlh anlamşşsiizdır la 2 kere DENEDİM yazmadım. La nedezn böyle of forma Girinceböle. Oluyorr
UmutsuzPolyanna esmir Yigit_Aras9 Deletedmom_85 Neler oluyiirr ancak geldim deyin hele son dk gelişmelerini kim nerde kiminle ne yapmış Esraliiii Azizinannesi2 Armess_loya Ne postu duruyor mu gidem bakam @Bebiscann yazdıysa iyi yazmıştır