donmezzderya Ben plates doktorun verdiği egzersizler yapıyorum ve hurma yiyorum kanalı yumuşatması için su içiyorum üstüne yarın tam 37 olup 38 e başlıyoruz ve salı çatı muayenem var bakalım neler olucak ama bu bebiş baya kasılıyor içeride ağrılar çoğalıyor 😍
TatlisBirAnne donmezzderya Tamamen rahim ile ve bebeğin isteği ile alakalı. Benim rahmim biraz arkadaymış ilk doğumum 42de oldu doktor bunu da 41 bekliyor
Mucizemannesi21 donmezzderya 3 donmezzderya 35 haftadan itibaren hurma yiyorum sguat yapiyorum yerleri egilerek siliyorum korumasız cinsel ilişki ama ne gelen var ne giden 39 haftalik olduk 2 normal dogum yaptim bu sefer olmicak gibime geliyo bugun baya merdiven inip ciktim ama banamisin demiyo galiba oglum nasil isterse o sekilde gelicek
donmezzderya TatlisBirAnne doktor bana daha birşey demedi salı günü gittiğimde belli olcak bakalım şuan herşey normal gözüküyordu
SerraveAnnesii TatlisBirAnne Benimde rahmim ters ama doktorum geç olur falan diye bir şey demedi. İlk doğumum 36.haftadayım rahmin arkada olmasıyla ters olması aynı şey mi
donmezzderya Betibella ada çayı doktora sormadan içmem ilk aylarda düşüşe sebep çünkü Şuanda belkide önümüzden öneriliyordur ama doktora sormadan içmemek lazım
Betibella donmezzderya ilk aylarda önerilmiyor evet son haftalar için sormuştunuz zaten onun için öneren doktorlar vardı rahim kaslarını gevşelttiği için açılma yapıp doğuma hazırlıyormuş
Fatos0660 2 tane normal doğum yaptım her gün yürüyüş yaptım son haftalarda hep merdiven indim çıktım evde de çömelme hareketleri yaptım bol su ve bolca hurma..
Aslylmz Bende 37+2 yim dün çatı muayenem oldu doktor hergün yürü tuvalete oturur pozisyonda eğilip yer sil dedi😂 yürüyorum bende zaten yarında halılarım gelicekti yıkamadan yer silcektim öyle silicem bakalım nolcak ☺️
donmezzderya Aslylmz bakalım gelecekmi hayırlısıyla sağsalim gelsin inşallah 🙏 bende iş yapıyorum ama çok yoruluyorum ya belim kopuyor
TatlisBirAnne SerraveAnnesii Aynı şey değil galiba. Ama benimde ilk doktorum hiç öyle bir şey dememişti.
SerraveAnnesii 36+3 haftadayım adaçayı içmeye başladım 37.haftada hurmayı çoğaltıcam, yerleri bezle silicem, merdiven inip çıkıcam