Tubidy ygmrzdmr oyyy sizin çok az kalmış gerçi son ay tek başına 9 ay çekiyor allah yardım etsin inşallah hepimize 😍
ygmrzdmr Tubidy sıcaklarda son ayların gelmesi cok zormuş gercekten ise bile zar zor gidiyodum ..allahtan artik evdeyim ins bir dogurursam rahatlicam😂😂😂 gerci dogurmakta korkunc arafta kaldım.
Tubidy ygmrzdmr aynen öyle sıcaklarda çok zor allah yardım etsin 🤗 çok az kalmış sizin darısı bizim başımıza
Deryanur ygmrzdmr bende mantarda cikti hem vajinal kasinti hem gbekteki catlak kasintisi offf havalar sicak
ygmrzdmr Deryanur Insallah gecer zaten yeterince hamilelik bile zor bide bunlarla ugrasmak yoruyor insani.
Inciyusuf Yağ sürüyorum ama işe yaramıyor ayriyetten vücudumda çok kaşınıyor ne yapsam bilmiyorum çok zor geçiyor
Tugbamete Tubidy ne kadar süre yetiyor bi tüp gözüme çok az gibi geldi benim bende başlamayı düşünüyorum da 🙈🙈
Tubidy Tugbamete 200 ml aldım ben 100 ml baya az evet 🙈 16. Haftada başladım sadece karın bölgesine kullanıyorum sadece kilo almadığım için hala 2 hafta idare edecek kadar var 22. Haftadayım ama son aylarda ayda bi tüp gidiyor
Mihribank ygmrzdmr benimde çok kaşınıyor ama ben çatladım. Kaşınınca kaşımak yerine nemlendirici kremle yada çatlak önleyici kremle masaj yapın diyorlar dene istersen