ygmrzdmr 38 haftalık hamileyim. Yaklasik 4 gündür sadece göbegimin bir yeri kaşınıyor hatta kaşımaktan yara yaptım. baktigımda catlak filan da yok bu durumu yaşayan varmı arkadaşlar?
HulyaKrg ygmrzdmr bnm goguslerim oyle kasiniyordu alt kismi sonra bir baktim ki catlamis bence nemlendirecek biseler sur kasonir kasibmaz hemen catlamiyor sonra bir bakmissin catlamis kasimak iyi degil
Deryanur ygmrzdmr suan ayniyiz canm gobegimin alt kismi kasiniyor devamli ve zaten catlaklarim su son 1aydir artiyor hic yoktu ama bu 1 ayda basladi ☺
Mihribank ygmrzdmr benimde çok kaşınıyor ama ben çatladım. Kaşınınca kaşımak yerine nemlendirici kremle yada çatlak önleyici kremle masaj yapın diyorlar dene istersen
ygmrzdmr HulyaKrg hergün bebek yagı sürüyorum aslında. Artık gına geldi bir dogursamda ins kurtulsam diye bekliyorum=)
Inciyusuf Benimde çok kötü çatlamış ve çök aşırı kaşınıyor gece kasintiyla uyanıyorum saatlerce kasıyorum sonrada yanıyor çok fena
ygmrzdmr Inciyusuf aynı şekilde gece kaşıntiya uyaniyorum. Sürekli nemlendirici vs bebek yagida suruyorum. Siz kasinti gitsin diye neler yapiyorsunuz
HulyaKrg ygmrzdmr aslinda bebek yagi iyi degil die duymustum bir arastirin isterseniz bitkisel yag surmeniz daha iyi olabilir badem yagi hint yagi vs gibi
Tubidy Şu an çatlak yoksa bile Doğum sonrası yırtık olarak karşınıza çıkabilir😞 lierach kullanıyorum ben sıfır kaşıntı sıfır çatlak şiddetle tavsiye ediyorum herkese ikinci gebeliğim ve lierachtan şaşmadım 🙈
HulyaKrg Tubidy benim gobegim catlamadi ama denemek isterim bu kremi tabi madem yirtik olarak karsimiza cikabiliyor bana mantikli geldi
Tugbamete Tubidy ne kadar süre yetiyor bi tüp gözüme çok az gibi geldi benim bende başlamayı düşünüyorum da 🙈🙈
Tubidy ygmrzdmr geç kalmış sayılmazsınız Doğum öncesi çatlak Doğum sonrası yırtıklar için birebir bir krem 🤗
ygmrzdmr Tubidy benim ilk hamileligimde dogum oncesi catlagin yoksa dogum sonrası yirtik yinede oluyor mu
Tubidy ygmrzdmr olabiliyormuş malesef bende olmadı çok şükür kremim kalmıştı Doğum sonrası devam ettim emziren annelerde kullanabiliyor diye 😊
Tubidy HulyaKrg kesinlikle tavsiye ederim hatta dermo eczanem diye bi site var eczanelerin yarı fiyatına satıyor ve orijinal ürün geliyor 8 sene önce 70 liraya aldığım kremi bu sene 110 liraya aldım aramızda kalsın genç koz göbeğinden farkı Yok göbeğimin 🙈
ygmrzdmr Bende dayanamadim doktoruma gittim bir tane kasınti icin krem verdi. icten yırtiliyor olabilir dedi.yada farkli birsey kullandiysan oda yapar dedi.
Tubidy ygmrzdmr 22+3 😊 16. Haftada kullanmaya başladım genetik olduğunu düşünüp kremden değil herhalde dedim deli gibi kaşınmaya başlayınca kremi hemen sipariş ettim 🙈şimdi bi sıkıntı Yok çok şükür hala bi tüp de bitmedi
Deryanur ygmrzdmr bende mantarda cikti hem vajinal kasinti hem gbekteki catlak kasintisi offf havalar sicak
Tubidy ygmrzdmr oyyy sizin çok az kalmış gerçi son ay tek başına 9 ay çekiyor allah yardım etsin inşallah hepimize 😍