deletedmom204 Akaykader Parmak ucundaki nabizdir o oyle bisey imkansiz kalp atisini duymak falan yani
deletedmom255 Akaykader kalbimiz orada atmasa bile o kısımda kendi kalp atışınızı hissediyosunuz :) dediğiniz imkansız ben 21 haftalığım ona rağmen sadece ara sıra hareketlerini hissediyorum harici elimi karnıma koyduğumda o kalp atışı hep vardı
EdaKnayenkartal Akaykader evet ordan geçen damarınız zaten sız hamıle olmasanızda sırt ustu yatın atttıgını görürsünz dikkat etmemısınz eşinizde deneyın görürsünz
Kvldn Akaykader benimde ilk hamileliğimdede oldu bundada oldu aynısı bişey atıyor karnımda ama ne diye hiç sormadım 😅😅
Mmerwe Akaykader yok kız 12+6 yim az önce elimi karnıma koydum kendi nabzım atıyor bastırınca onu hissediyorum barnak ucumdan pıt pıt 😀
Ikibebekkocagobek Daha once hissetmeyim simdi hissetmenin sebebi: daha once belki elini karnina koyup oraya odaklanmamis olman olabilir. Veya gebelik sebebiyle kalbinin 2 kat fazla calismasi damarlara yaptigi yogun pompalama daha once yasanmadigi icin dikkat cekmis olabilir.. 😊
Deletedmom128 Akaykader Canım parmak uçlarında atar damar olduğu için kalp atışını hissedersin. Elini nereye koyarsan koy. Atardamarın olduğu her yerde kalp atışı hissedersin. 👍🏻