Akaykader bu hissiniz psikolojik. Bebeğin kalp atışı sizin haftanızda abdominal muayene ile bile farkedilmez.
Akaykader evet cnm bnde ole oluyordu ama tahmn ettigim icerdeki damarin atimini hissetmek yoksa bebek veya kalp atisi deil yani 🤗
İmkansız şuan😊henüz ultrasonda dahi kalp atışı duyulmuyor bu dönemde
Benim 7.haftada duyuldu imkansız canımm😊😊
Akaykader 5 hastalıkken bebeğin kalp atışları zaten olmuyor sadece kese var. Yani hissettiğin yanlış 🤭
Akaykader o hissettiğiniz kendi nabzınız 🤣🤣 elinizi karnınıza değilde kolunuza koysanız ya da bacağınıza falan yine aynı seyi hissedersiniz.. Hiç gülesim yoktu.. 5+4 de ultrasonda bile zor duyuluyor kalp atısı ben 7+2 de duyabilmiştim..
    Akaykader kalp orda degil ama büyük bir arter var orda. Yani atar damar . rahme giden kan akimi arttikca bu his artiyor. Ona bakarsaniz bilekten de nabiz alınıyor ama kalp orda degil☺
    Akaykader atardamarlar sayesindr hissedebilirsin kendş kalp atışlarını. Kalbin sol kaburganın altında atıyor ama parmak ucundan bileğinden boğazından da nabız hissediliyor. Bunun gibi düşün
    Canım uzandığın zaman göbeğine dikkat et pıt pıt atar 😅bebiş gibi hayal etmek çok tatlı olsada o bizim kalp atışımız yankı gibi düşün 🤗