Cananyildiz Dobiskoutku gözünaydın canım darısı herkese olsun. Birsey sormak istiyorum doğum ücreti ne kadar gazi uni.. sancı çekerken eşin veya annen yanında olabiliyor mu? Özel oda tutuluyor mu ? Özel oda tuttuk diyelim sancıyı odamzda mı çekiyoruz bilgin varsa anlatırsan sevinirim 🥰
Dobiskoutku Cananyildiz ben takipli hasta olmama ve her muayenede ücret vermeme rağmen hoca ameliyatıma girdigi ve 2 gece özel odada kaldığım için 1300 TL verdik. Sancı odası ayrı ve kimseyi almıyorlar çok zorlandım o konuda :(
Dobiskoutku Mseymam ayy kıyamam . Bana da söylendi epidural yapalım diye ben kabul etmedim. Çünkü arkadaşım da yaşadı aynı şeyi iyi ki yaptırmamisim. Size de çok geçmiş olsun🌺
Cananyildiz Dobiskoutku benimde en çok düşündüğüm konu bu henuz cok erken ama sancı çekerken yanım birisi gelebiliyor mu diye merak ediyordum. Sehir hastanesinde bir bayan sanci çekerken 1 kisi yanınıza gelebiliyor demişti üni. hastanesinde neden yok acaba ya. Teşekkür ederim bilgilendirmeniz için.
Brlayayse Dobiskoutku ayyy masallah kuzum saglikla büyüt inşallah gözün aydın❣️🥰kız biz hala yerimizde sayiyoruZ😁
Feyzaveannesi Dobiskoutku Aynı hatayı bende yaptım canım ve ben kendi sancımı çektim suni değil. Akşam 9 dan gece 3 e kadar sancıdan kıvrandım 1cmden öteye gitmedi gece yarısı Sezeryana alındım. Hem normal doğum sancısı çekip üstüne birde Sezeryan olmak ekstra ağrı ve halsizlik yapıyor. Ama çok şükür geçiyor tabii. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah 😊
Ozlm007 Dobiskoutku epidural niye istemediniz acaba suni sancının da ağrısını en aza indiriyormuş doktorlar da epidural normal doğuranlarda öyle diyorlar
Dobiskoutku Ozlm007 epidural istemedim çünkü acilmam 4 cmde takılı kalmıştı 12 saat suniye , suyumun patlamasına rağmen hala açılma olmadıysa epidural alırsam muhtemelen kesi atilacakti .. yukarda bı arkadaşta yazmış 10 dikişten aşağısı kurtarmazdi :)
Ozlm007 Dobiskoutku hm doğrudur açılmada sorun yaşamışsanız sezaryene dönmesi çok normal sağlıcakla büyütün evladınızı 🥰💜