39+1 cuma günü 14.35 ye kızımı kollarıma aldım çok şükür . Öncelikle şunu söyleyeyim her şeye değer, her şeye bedel🌺
Eveeet Gazi üni. Prof Dr Deniz Karcaaltincabanin takiplisiydim. 38+5 Sali günü normal kontrolüm vardı ve tansiyonum yüksek çıktı . Zaten ne zaman oraya gidip tansiyon olcsek yüksek olurdu tansiyonum. Tansiyon dusmeyincen yatisim yapıldı . Önceki haftadan 1 cm acikligim vardı . Yatisim yapıldığı gece sancılarım başladı ve destek için rahim olgunlastirici hap verildi ama çok düşük doZ. Acilmam sabah anca 2 cm olmuştu ve zaten sürekli Nst giriyordum her şey yolundaydı. Ertesi gün devam edildi . Fakat Perşembe sabahı kontrol yapıldığında acikligim 2 cmden öteye gidememisti. Bu arada tansiyonum hala yüksekti . Sonra Perşembe sabahi deniz hoca 3 seçenek sundu ya aynı ilaçla kendi sancım devam , ya suni sancı ya da sezaryen .. ben sabırsız bir insan olduğum için suni sancı istedim. Ve 9.30 da suni ile doğum başlatıldı .. fakat benim acı eşiğim yüksek ve suni sancı bana sinek ısırığı gibi geliyordu . 2.30 a kadar suni yedim ama bana mısın demedi ve acilmam saaaadece 3 cm oldu . Açlık, susuzluk, o kadar sancı ve Nst hareketsizligi olduğu için hocam artık beni zorlamayacagini gidip dinlenmem gerektiğini yemek yememi sabah tekrardan deneyeceğimizi söyledi . Ertesi sabah 6.30 da suni ile tekrar başladık saat 10 da suyum patladi ve o zaman SUNİ SANCİNİN ne demek olduğunu anladım. Ooooooof… 10.30 dan 12.30 a kadar suni ve kendi sancım beraber öldüm öldüm dirildim.. Rabbim bu yolda olan kimseyi yalnız birakmasin . En son beni burdan alın diye bağırıyordum. Ve acilmam 3 den ileri gitmiyordu . Daha da beklemenin anlamı yoktu ve sezaryene alınmak istediğimi soyledim hatta yalvardım . Ve spinal sezaryene alındım .. çok istedim normal doğumu çokta çabaladık ama olmadı . Deniz hocam çok yardımcı oldu normal dogurayim diye fakat nasip değilmiş . Ama bir şey diyim eğer bu sancıları bilseydim en baştan sezaryen derdim😁 yavrumu aldım kucağıma . Fakat spinal sezaryenden dolayı kaburga ve omuz ağrısı yaşıyorum beni zorlayan tek şey o ..