bersu24 kucukkurtc benimde böyleydi olabilir canım . Bunlar pek doğru sonuç vermiyor en iyisi kan testi yaptırın bence emin olursunuz
kucukkurtc Nezii ya şöyle bişey testi yapıp evden çıktım ben dikkatli bakmadan hiç sonra eve geldiğimde böyleydi tereddütte kaldım bende😓
Bebetoveannesi Tuba0701m var gibi görünüyor canım ama sanırım çok çok yeni İnsallah rabbim gönlüne göre verir 😌 erken gebelik testi alsaydın keske
Tuba0701m Bebetoveannesi inşallah canım bende. Eczacıyım yarın da eczanede yaparım inşallah karşımda hastane var kanda verırım inşallah 🥰
Gurbetkusu_43 Mylove Ohhh orda o kadar mı 🤭 bilmiyordum Türkiye fiyatını canım. Haklısın valla orda olsam bende almazdım açıkçası 😃 300 az paramı ya şaka gibi fiyat 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Mylove Gurbetkusu_43 aynen öyle valla 25 liraya test aldım yapmaya kıyamıyorum sizinkini yaparsam kalp krizi geçirir eşim 😂😂😂
Seyma_ck Tuba0701m evet 6 buçuk aylık hamileyim ama benimki daha koyuydu bu baya silik o yüzden 3-4 gün bekleyin diyorum.kan testi yaptırsanız bile betaniz yeterli seviyede çıkmayabilir tekrar kan testi yaptırmak zorunda kalabilirsiniz
Melek2424 Tuba0701m üzülme canım adetin bittikten sonra yumurtlama yı hesapla p.C diye program var onu yükle yumurtlaman nezamn gösteriyor
Melek2424 https://imgyukle.com/i/ECycwM Bunları kullanıcam pazartesi günü kontrol var bakalım çatlama varmı rahimde kalınlaşma varmı diye tüp bebek doktoru gittiğim doktor eşim ne ugraşiyorsun diyor gel aşılama yapalım direk ☺️☺️
Pelindmr- Melek2424 testleri adetten hemen sonra mı yaptın? ne zaman yaptığını tam anlayamadım ama eğer öyleyse kimyasal gebelik geçirmişsin hcg adetle birlikte yavaş yavaş düşmüş 2. Test o yüzden silik